Прем’єра «Шустер live» перевищила середні показники «Інтера»

25 Лютого 2013
5617
25 Лютого 2013
15:06

Прем’єра «Шустер live» перевищила середні показники «Інтера»

5617
Прем’єра «Шустер live» перевищила середні показники «Інтера»

22 лютого прем'єра політичного ток-шоу «Шустер live» на телеканалі «Інтер» взяла рейтинг 6,19%, частку 18,6%  за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За «Всією Україною» показники нижчі 5,9%, 18, 08%. Програма вийшла у слоті 20.29-00.34.

 

Таким чином, показники проекту, як і прогнозувала «Детектор медіа», перевищили середні каналу,  а також цифри ток-шоу «Справедливість», що раніше виходило у цьому слоті. Адже тепер проект Савіка Шустера залишився єдиним суспільно-політичним шоу в ефірі п'ятниці.

 

У 2013 році «Справедливість» на «Інтері» в середньому мала рейтинг 4,38%, частку 11,14% за «50 тис.+» та рейтинг 4,59%, частку 11,3% за «Всією Україною».

 

«Шустер live» на Першому національному за 2013 рік мало рейтинг 3,89%, частку 12,7% за «50 тис.+» та 12,02% за «Всією Україною».

 

«Інтер» минулого тижня  (18-24 лютого) мав частку 12,47% за «50 тис.+» та 14,08% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, на початку 2013 року «Інтер» закрив політичне ток-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим (виходило з вересня 2009 року). Замість нього з  25 січня канал запустив  «Справедливість» з Ганною Безулик.

 

Однак наприкінці лютого проект в ефірі змінив «Шустер live». Угода між «Інтером» та «Савік Шустер студія» підписана на 2013 рік.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5617
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Газетний
4049 дн. тому
О. незабаром це шоу перевершить геть усе. Очікуйте фантастичних показників, часток і т. д.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4049 дн. тому
Заголовок некоректний. Яка прем'єра? «Шустер live»? Воно йде давно. Відбулася його прем'єра на "Інтері", а не взагалі. Тому заголовок має бути сформульований наступним чином: "Прем’єра «Шустер live» на "Інтері" перевищила середні показники каналу"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду