«Сніданок з 1+1» оновив формат і запросив ведучим Анатолія Анатоліча (ОНОВЛЕНО)

25 Лютого 2013
7706
25 Лютого 2013
13:59

«Сніданок з 1+1» оновив формат і запросив ведучим Анатолія Анатоліча (ОНОВЛЕНО)

7706
«Сніданок з 1+1» оновив формат і запросив ведучим Анатолія Анатоліча (ОНОВЛЕНО)

Колишній радіодіджей Анатолій Анатоліч став новим ведучим програми «Сніданок з 1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

25 лютого «Сніданок з 1+1» вийшов в оновленому форматі, а з 4 березня в ефірі програми з'явиться новий ведучий Анатолій Анатоліч. За даними «Детектор медіа», він змінив у «Сніданку 1+1» колишнього ведучого Олексія Нагрудного. Таким чином, другим ведучим ранкового шоу залишається наразі  Руслан Сенічкін.

 

«Сніданок» -  це єдине шоу, на яке я погодився б змінити свою ранкову роботу на радіо. І так вийшло: мені запропонували разом з Русланом Сенічкіним бути ведучим «Сніданку»! Для мене справді велика честь бути частиною команди «Сніданку», ми вже знайшли спільну мову з творчою командою, і я вже з нетерпінням  чекаю прямих ефірів», - зізнався Анатолій Анатоліч.

 

Дотепер Анатолій Анатоліч був ведучим ранкового шоу на Хіт FM, а в  2011 році  став ведучим прямих ефірів талант-шоу «Голос країни».

 

«Голос країни» дав  мені серйозну школу прямих ефірів на телебаченні. Тому перед прямими ефірами «Сніданку» я не хвилююся, тим більше, я працюватиму для тих самих людей. Аудиторія мого ранкового шоу на Хіті та сама: люди, які дивилися «Сніданок», потім сідали в автомобілі  і вже в дорозі, у транспорті, слухали моє шоу на радіо. Тож якщо тепер почастішають випадки запізнень на роботу, бо глядачі не змогли відірватися від телевізора, я таке лише вважатиму за честь», - сказав новий телеведучий «Сніданку» Анатолій Анатоліч. 

 

Команда «Сніданку», як зазначає прес-служба каналу, обіцяє, що найтриваліше ранкове розважальне шоу в новому форматі буде більш яскравим, динамічним та інтерактивним. У цьому «сніданківцям» допоможуть надсучасні технології, а саме відеостіна завбільшки 27 кв.м, яка дозволяє творити дива.  Такі технології використовують переважно в пунктах керування атомних станцій; на медіаринку такий екран - третій у світі. 

 

Відтепер в ефірі «Сніданку» будуть завжди музичні живі заставки. «Сніданківці» будуть музично експериментувати, імпровізувати та жартувати в прямому ефірі.

 

В ефірі «Сніданку» з 25 лютого на глядачів чекає також новий комедійний іспанський мультсеріал «Бернард». Щодня о 7.25 на глядачів чекає трихвилинна історія про пригоди білого ведмедя на ім'я Бернард, який полюбляє подорожі та пригоди, але постійно потрапляє в халепи. В прямому ефірі будуть  відбуватися розіграші призів, присвячених мультсеріалу.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду