Стаханівська «Телегазета» запровадила передплату новин на сайті

25 Лютого 2013
7589
25 Лютого 2013
13:47

Стаханівська «Телегазета» запровадила передплату новин на сайті

7589
Стаханівська «Телегазета» запровадила передплату новин на сайті

Платний доступ до новин на сайті газети - це можливість створювати якісний інформаційний продукт без джинси та реклами. Такий проект запустила «Телегазета» м. Стаханов Луганської області.

 

Власник газети та один з авторів проекту Дмитро Кліманов аргументує: «За 18 років видавництва газети зробив висновки: залучити національну рекламу в регіональну пресу - завдання практично неможливе. А коштів від банерної реклами для повноцінної підтримки ресурсу недостатньо. Є люди, які хочуть отримувати якісний продукт. Їх замордувала реклама, яка йде всюди - на телебаченні, в газетах. Більшість сайтів - політично заангажовані. Ми вже 18 років випускаємо газету, яка є самоокупною. Тож вирішили запровадити й інтернет-проект, який існуватиме виключно за кошти читачів».

 

За його словами, це вже третя спроба створення платного сайту. Подібні ініціативи хотіли впровадити ще у 1998-му та 2004 році. На повну реалізацію проекту пішло 2,5 роки. Зате нині тут можна знайти повний архів газети за кілька років.

 

За перший місяць роботи такого інноваційного сайту «Телегазета» має майже 230 користувачів, які оплатили доступ до інформації. Річна передплата на сайті коштує 180 гривень, доступ на півроку - 120 гривень і доступ на місяць - 21 гривню.

 

Для того, щоб отримати доступ до новин, читач має авторизуватися на сайті, оплативши послугу у зручний для себе спосіб.

 

«Ми ще ніде не рекламували свою послугу, а ось днями в редакцію прийшло кілька осіб, які сказали, що хочуть оплатити доступ до новин. Це стало приємною новиною», - зазначив Дмитро Кліманов.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7589
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей Чернявский
4077 дн. тому
Молодцы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду