У «Шустер live» змінилась тема сьогоднішнього ефіру

22 Лютого 2013
7195
22 Лютого 2013
14:26

У «Шустер live» змінилась тема сьогоднішнього ефіру

7195
У «Шустер live» змінилась тема сьогоднішнього ефіру

22 лютого  редакція програми «Шустер live» змінила тему ефіру через розблокування Верховної Ради опозицією. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер», на якому тепер виходитиме програма.

 

Темою ефіру тепер буде: «Верховна Рада запрацювала. Про що домовилися політичні лідери». Друга тема програми залишилась незмінною - «Чи потрібні Україні 2500 пам'ятників Леніну?»

 

Також доповнився список гостей програми. До Савіка Шустера також прийдуть народні депутати прийдуть: Ігор Мірошниченко (ВО «Свобода»), Олесь Доній (позафракційний), В'ячеслав Кириленко («За Україну») та Вадим Колесніченко (Партія регіонів).

 

У програмі передбачаються прямі включення Андрія Садового, міського голови Львова, Геннадія Кернеса, міського голови Харкова, та мешканців міста Охтирка.

 

Нагадаємо, гостями першого ефіру «Шустер live» на телеканалі «Інтер»  будуть лідери опозиції народні депутати Віталій Кличко (УДАР), Арсеній Яценюк (ВО «Батьківщина») та Олег Тягнибок (ВО «Свобода»). А також : перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, народний депутат від Пертії регіонів Сергій Тігіпко, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна»Олександр Мартиненко, директор Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко та народний депутат від КПУ Спірідон Кілінкаров.

 

Раніше зазаначалося, що темою першого випуску політичного ток-шоу Савіка Шустера буде: Домовленості за лаштунками блокують Верховну Раду. Чи домовляться політичні лідери в прямому ефірі на «Інтері»?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7195
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван
4079 дн. тому
Закарпатська УНП вимагає захистити тячівських підприємців Втр, 12/02/2013 - 10:08 Керівництво Закарпатської обласної організації УНП наполегливо просить правоохоронні органи краю захистити від рейдерських та рекетирських нападів на підприємців Тячівського району. За повідомленням голови Закарпатської УНП Івана Габора, 5 лютого 2013 року до приватного підприємця, депутата Тячівської районної ради від Української Народної Партії - Куцини Івана Михайловича (смт. Буштино), завітала група осіб та «наполягали» на укладенні з ними угоди «про захист від рейдерських захоплень підприємства та захист родини». Зроблено це було зухвало серед білого дня як у 90-ті роки минулого століття. Депутат відмовився проводити з ними будь-які переговори і негайно звернувся до керівництва районних служб безпеки, прокуратури та міліції із зазначенням номерних знаків автомобіля, на якому до нього приїздили «невідомі гості». Щоправда, минуло кілька днів, а від заявника не зібрали пояснень, жодної офіційної відповіді І.М. Куцина не отримав і не дочекався жодних заходів оперативного характеру. «Спостерігаючи бездіяльність правоохоронців, родина депутата та працівники підприємства - хвилюються, бо за останній час згадані «фахівці із захисту від рейдерських захоплень» навідувались ще до декількох підприємців району. Відтак, серед мешканців поширюється нездорова інформація та страх за своє життя і здоров’я», - запевняє Іван Габор. Окрім цього, у зверненні до правоохоронців, голова обласної організації зазначає, що Куцина І.М. відомий на Закарпатті спортсмен, тренер з боксу, виховав чемпіона світу з кікбоксингу, меценат. Він підтримує гімназію, навколишні школи, утримує за свій кошт спортивні секції, – повідомляє прес-служба УНП.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду