«Інтер» не буде продовжувати програму «Про життя» з Пальчевським?

21 Лютого 2013
9975
21 Лютого 2013
17:37

«Інтер» не буде продовжувати програму «Про життя» з Пальчевським?

9975
«Інтер» не буде продовжувати програму «Про життя» з Пальчевським?

Канал  «Інтер»  може не продовжити  проект «Про життя» з Андрієм Пальчевським. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Ток-шоу «Про життя» було проектом «Студії Квартал - 95», воно виходило на «Інтері» з травня 2012 року і не припинило вихід навіть після того, як команда продакшину пішла з каналу. Попереднє керівництво «Інтера» на чолі з головою правління Ярославом Порохняком мало намір розвивати цей формат і спрямовувати його на аудиторію 18-54.

 

Однак у 2013 році програма в ефір не вийшла. Офіційно канал не коментував можливість її повернення в ефір.

 

За неофіційною  інформацією, спершу затримка була пов'язана з тим що «Студія Квартал-95» вирішила не продовжувати виробництво проекту, навіть були розібрані декорації і фактично команді «Про життя» довелось би готувати програму наново. Втім, співробітники проекту отримали заробітну платню за січень 2013 року.

 

Тепер же, за повідомленням джерел «Детектор медіа», нове керівництво групи, а саме директор з розвитку  Ганна Безлюдна, виявилась не зацікавленою у співпраці з Андрієм Пальчевським. Хоча наразі невідомо, чи  буде канал запускати нове ток-шоу подібного формату.

 

Андрій Пальчевський у коментарі «Детектор медіа» зазначив: «Я не перебуваю у пріоритетах каналу «Інтер».  Хоча  керівництвом «Інтера» ведучий поки що не обговорював перспективи проекту.

 

«Я нічого не планую. Потрібно буде - запросять, не потрібно буде - не запросять. Це їх право та їх канал», - сказав пан Пальчевський. І додав: «Мені з самого початку ніхто не казав про продовження програми».

 

Нагадаємо, «Про життя» стартувало 28 травня. Спершу його вели Андрій Пальчевський та Андрій Малахов, однак згодом останній залишив проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9975
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Закономерно
4052 дн. тому
Все знали, что так и будет. Зеленский все хорошо продумал, но когда ушла Панасивская со своми людьми было понятно, что Пальчевский похоронит проект. Хороший ведущий на экране, говорят что полное дерьмо в жизни. Сам не общался, но вся тусовка при упоминании Пальчевского сразу рыгает. Предлагаю Интеру запустить Прожитя с Безуглик например. Будет хорошо, отвечаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду