«Відродження» запрошує Безлюдну, Бенкендорфа та Кисельова на засідання Громадської наглядової ради

19 Лютого 2013
7286
19 Лютого 2013
14:05

«Відродження» запрошує Безлюдну, Бенкендорфа та Кисельова на засідання Громадської наглядової ради

7286
«Відродження» запрошує Безлюдну, Бенкендорфа та Кисельова на засідання  Громадської наглядової ради

Громадська наглядова рада Inter Media Group проведе засідання 22 лютого у Варшаві, де обговорить зміну власників та топ-менеджменту групи. На засідання фонд «Відродження», який займається його організацією,  запросив директора з розвитку групи Inter  Ганну Безлюдну,  голову правління  «Інтера» Єгора Бенкендорфа, директора ТОВ «Національні інформаційні системи» Євгенія Кисельова та/або уповноважених співробітників Inter Media Group. Про це йдеться у повідомленні фонду.

 

На порядку денному засідання Громадської наглядової ради - підведення підсумків моніторингу новинних програм каналу «Інтер» за час дії Меморандуму про співпрацю між Міжнародним фондом «Відродження» та UA Inter Media Group Limited, вироблення рекомендацій керівництву каналу та обговорення перспектив співпраці у зв'язку зі зміною власника медіа групи та її керівництва.

 

«Моніторинг новин "Інтера", що проводився провідними незалежними громадськими моніторинговими організаціями ("Академія Української Преси" та "Детектор медіа"), показав помітне покращення якості новинного мовлення на каналі за час дії Меморандуму, - йдеться у  повідомленні фонду «Відродження». - Разом з тим, у зв'язку зі змінами менеджменту каналу, Громадська рада сподівається, що інформаційна політика "Інтера" не зазнає відчутних змін. Очікування Громадської ради та інтерес  широкої громадськості, глядачів полягає у необхідності збережень позитивних тенденцій та заявленні волі нових власників щодо незмінності редакційної політики у бік забезпечення балансу та об'єктивної інформації».

 

Контакти організатора  «Міжнародний фонд "Відродження"» -  тел. 4861253, e-mail: irf@irf.kiev.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 10 грудня 2012 року «Інтер» та Міжнародний фонд «Відрождення» підписали меморандум про створення на телеканалі Громадської наглядової ради, яка буде здійснювати незалежний моніторинг  його інформаційної діяльності.

 

До складу наглядової ради увійшли восьмеро громадських експертів: Іван Дзюба (академік НАН України), Ігор Бураковський (директор Інституту економічних досліджень та політичних консультацій), Олександр Сушко (науковий директор Інституту євроатлантичного співробітництва), Вікторія Сюмар (виконавчий директор Інституту масової інформації), Валерій Чалий (заступник генерального директора Центру Разумкова), Олександр Смоляр (політолог, голова правління Фонду ім. Стефана Баторія), Андерс Аслунд (провідний науковий співробітник інституту економіки ім. Петерсона) та Ендрю Вілсон (старший науковий співробітник Європейської ради з міжнародних відносин).

 

1 лютого  2013 року було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, а головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7286
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4077 дн. тому
Жебраки ! Що , грошей на Мальдіви чи Канари для ПРоведення збіговиська не вистачило ?
Dar
4077 дн. тому
А Валере удобней в Варшаве, хорошо,что не в Москве. КЛОУНАДА
Meesha
4077 дн. тому
Интересно, для каких это патриотов Варшава более удобна, чем Киев?
ДіФі
4078 дн. тому
Бо отримали кредит! Не на телевиробництво ж його, їй богу!
fcw
4078 дн. тому
А з якої радості це збіговисько заплановано у Варшаві?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду