Кримський дитячий телеканал LaLe отримав ліцензію

19 Лютого 2013
7054
19 Лютого 2013
13:36

Кримський дитячий телеканал LaLe отримав ліцензію

7054
Кримський дитячий телеканал LaLe отримав ліцензію

ТОВ «Дитячий телевізійний канал «ЛЯЛЄ» з міста  Сімферополь отримало ліцензію на супутникове мовлення  каналу  LaLe. Таке рішення  на засіданні 19 лютого прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  канал запускатиме  Сімферопольська  «Телевізійна компанія «АТЛАНТ-СВ» (телеканал ATR, радіо «Мейдан»). LaLe створюватиметься на основі дитячої редакції каналу ATR.

 

Генеральний директор каналу - Ельзара Іслямова. Власник -  ПП «АвтоСпецЦентр ім. Е.Ф. Хаваджи»,  з міста Сімферополя. Частка статутного фонду - 100%.

 

Оператор телекомунікацій - ТОВ «СЕС Сіріус Україна», супутниковий ретранслятор ASTRA 4A.

 

Канал мовитиме 24 години на добу.  Відповідно до концепції, в ефірі LaLe буде 15 годин 25 хвилин  дитячих програм та 7 годин фільмопоказу.

 

Нагадаємо, за словами Ельзари Іслямової, канал має мовити трьома мовами - українською, російською та кримськотатарською. При цьому передбачається наявність субтитрування.  Мовник орієнтуватиметься  на дітей віком від 4 до 16 років. Lale у перекладі з кримськотатарської означає тюльпанчик. Передбачається, що прибутки канал отримуватиме за рахунок реклами та спонсорства. Як зазначила Ельзара Ісламова, у створенні Lale зацікавлені як спонсори, так і бізнес.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7054
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду