Ірина Іонова забирає на «Інтер» частину своєї команди

19 Лютого 2013
10544
19 Лютого 2013
11:35

Ірина Іонова забирає на «Інтер» частину своєї команди

10544
Ірина Іонова забирає на «Інтер» частину своєї команди

Керівник одного з творчих об'єднань каналу «1+1» Ірина Іонова планує після призначення креативним продюсером «Інтер» забрати частину своєї команди. Про це пише «Дуся».

 

За словами пані Іонової, вона працюватиме креативним продюсером «Голосу країни-3» до завершення проекту, а після цього залишить «1+1».

 

«Це не секрет. Я забираю частину своєї команди - це частина нашої домовленості з Олександром Ткаченком, якому я дуже вдячна за компроміс, - бо це рідний мені проект, і мені було б важко, якби я зараз все кинула, тільки почавши. І я дуже вдячна Ганні Безлюдній за те, що і вона пішла на цей компроміс - для неї він більш складний. Тому що позиція моя на «Інтері» надто відповідальна, і всі формальності, з нею пов'язані, звичайно, накладають на Ганну Віталіївну набагато більше складнощів - враховуючи те, що я продовжую працювати на "1 +1"», - сказала Ірина Іонова.

 

Відповідно до домовленості з генеральним директором «1+1» Олександром Ткаченком пані Іонова забере із собою на «Інтер» ту частину команди, з якою вона колись прийшла.

 

Нагадаємо, Ірина Іонова призначена креативним продюсером «Інтера» на позачергових зборах акціонерів телеканалу, що відбулися 14 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10544
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
От зайка))
4075 дн. тому
Вони не мужикі, просто баби без мужиків. І ніччьо їм не світить)
Знайка
4076 дн. тому
Скольким людям Ионова и Безлюдная жизнь испортили... Наверху обязательно зачтётся этим мужикам в юбках...
Березовый веник
4077 дн. тому
Липовецкую даже жалко. Хотел поржать, понял, что не смешно. В прошлом году две недели на Интере, в этом два месяца. Говорят, что Липовецкая даже фотки на столе каждый раз не успевает расставлять. Липа, вали опять в Москву. Порохняк уже там)
e
4077 дн. тому
теперь Липовецкой там не жить,не научилась еще как тетя Ира бюджеты осваивать и по хамски с людьми разговаривать. Ионова восстановит добрые традиции хамства в отношениях с сотрудниками,а кому не нравится-гоу хом
ДимОК
4077 дн. тому
Такая пышечка)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду