НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури. Бенкендорфа замінить Пантелеймонов?

18 Лютого 2013
13616
18 Лютого 2013
11:00

НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури. Бенкендорфа замінить Пантелеймонов?

13616
Наразі пан Пантелеймонов виконує обов'язки гендиректора НТКУ
НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури. Бенкендорфа замінить Пантелеймонов?

Єгор Бенкендорф написав заяву про звільнення з посади генерального директора Національної телекомпанії України за власним бажанням. Про це «Детектор медіа» повідомили у юридичній службі компанії.

 

Заява  пана Бенкендорфа передана до Секретаріату Кабінету Міністрів України.

 

До розгляду заяви українським урядом Єгор Бенкендорф перебуває у відпустці. На час відпустки генерального директора виконувачем його обов'язків призначено заступника генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення Олександра Пантелеймонова.

 

Також Національною телекомпанією України внесено дві пропозиції щодо кандидатури нового генерального директора телекомпанії. Це два заступника керівника НТКУ - Олександр Пантелеймонов та Ігор Толстих.

 

За неофіційною інформацією «Детектор медіа» ймовірніше за все, НТКУ очолить Олександр Пантелеймонов.

 

Олександр Пантелеймонов  на НТКУ займався розробкою концепції та організацією виробництва телевізійних програм для висвітлення діяльності Президента України та Кабінету Міністрів України «Відверта розмова», «Підсумки тижня», «Офіційна хроніка», «Офіційна хроніка. Тиждень», «Кабмін: подія тижня», «Уряд на зв'язку з громадянами», «Слово регіонам». Окрім цього пан Пантелеймонов є головним редактором проекту «Діалог з країною», який готується на 22 лютого 2013 року. Як вже повідомляла «Детектор медіа», проект присвячений третій річниці інавгурації Президента України Віктора Януковича.

 

До роботи на НТКУ Олександр Пантелеймонов працював на «Інтері», був шеф-редактором ток-шоу «Свобода на "Інтері"» у 2008-2009 роках, має науковий ступінь кандидата політичних наук.

 

Ігор Толстих працює на НТКУ з серпня 2004 року, у грудні цього ж року він був призначений віце-президентом телекомпанії, а з березня 2010 року - заступник генерального директора.

 

Раніше «Дуся» повідомляла, що на посаду гендиректора НТКУ претендують Олександр Савенко, Олександр Пантелеймонов, Євген Буцан, Ігор Толстих, Ігор (або Юрій) СторожукІлля Ноябрьов і Дмитро Джангіров.

 

Нагадаємо, 14 лютого Єгор Бенкендорф був призначений головою правління телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13616
Коментарі
31
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗАКРИЙ, СЕРЦЕ, ОЧІ
4074 дн. тому
ГАНЬБА ЗАПРОДАНЦЯМ-КЕРІВНИКАМ ПЕРШОГО, ЩО ЗРІКАЮТЬСЯ ДЕРЖАВНОГО ТЕЛЕКАНАЛУ, ЯК НЕВДЯЧНІ СИНИ РІДНОГО БАТЬКА!!!
Колега
4075 дн. тому
Для Корбеніто: "Богдан Олександрович, ку-ку!"
ворожка
4075 дн. тому
Бабуїни, ще трохи потерпіть, а то від хвилювання авітаміноз буде. Ще трохи... і буде Пантелеймонов
для kobernito
4075 дн. тому
о, cobernito, загадкова мрійнице, за весь час, що я підглядаю за вами із-за фікуса, ви залишились романтиком. Що означає "хтось новий"? Хіба ПЕРШОМУ ДЕРЖАВНОМУ телеканалу потрібен "ХТОСЬ"? Кого маєте на увазі? Оту кривоногу сусідську химку? Ви не вірите, що ваш колектив може мати чи МАЄ своїх мудрих людей??? Пригадую, скільки вереску було, коли прийшов Бенкендорф. Він був здивований, що на державному телеканалі працює стільки професіоналів. Його приходу влаштували бойню схрещену з коридою, бо "авгієві конюшні" хотіли старого та спокійного, трохи допотопного і ніякого. Молодий трудоголік Єгор все це пережив, витримав і почав виводити телеканал з кризи та "барделю" попередника. Але, Cobernito, ви ще сподіваєтесь, що "хтось" "може" "почистить"? мої співчуття...
Редьярд
4075 дн. тому
Кто хочет понять -что такое Толстых ,пусть посмотрит мультик "Рики-Тики - Тави". Там есть полоумная рыдающая крыса Чучундра , которая даже собственную тень боится .Разве такое телевидение нам надо?!
korbenito
4075 дн. тому
Якщо прийде хтось новий, то, може, почиститиь авгієві конюшні НТКУ. Скажімо, як можуть очолювати інформаційний напрямок такі керівники, як Олександр Пантелеймонов, котрий ніколи нічого не може вирішити, марно звертатися, і Оксана Калитюк - вона ніколи й одного сюжету не написала? Зате носа особливо задирає Калитюк, журналістів, операторів ні за що має. Досвідчених, вправних усунула від підготовки репортажів, а на перші ролі поставила дівчаток-хлопчиків, котрі зеленого поняття не мають, що таке довершений сюжет. За них ці вправні все переписують. Новий гендиректор нарешті відправить на пенсію аж ніяк не заслужену Олександра Боля -той очолює відділ регіонів новин: цілий день палець об палець, тільки стогне, нарікає, але йому добре, бо він розраховується за сюжети із стрінгерами. Перевірте, скільки кому він дає насправді, а то дуже про себе дбає.
правда
4075 дн. тому
Люди, не нервуйте, збережіть здоров"я, бо команді треба працювати далі. Головне, щоб НТКУ очолила своя людина, із команди, яка знає, які вже є напрацювання і куди рухатися. Нам не треба "засланих козачків", бо це відкине телекомпанію назад, знову почнуться бродіння-призначення-перетасовування.., а це зупинить нас надовго. Досвід підказує, що прихід зовсім нової людини в НТКУ завжди її ЗУПИНЯЄ?????????? на півроку. Я думаю, що в Кабміні є люди, які це розуміють. А якщо не розуміють, то хай прислухаються до думки колективу!
наша відповідь
4075 дн. тому
Журналісти - за Сашу, якщо він підніме їм ставки!!!
З апарату ЦК
4075 дн. тому
korbenito ! Де логіка? Чому ж тоді ваш мудрий і делікатний Савенко не довів до пуття ту компанію, яку очолив два роки тому? Його некваліфікована команда зруйнувала навть те, що було і працювало. Ціла купа ледацюг при кабінетах, і кожному пояснюй: хто ди, звідки, що робиш і де треба підписати. Чи ви гадаєте, що Савенко не забере їх з собою? Готуйте кабінети!
korbenito
4075 дн. тому
ПАнтелеймовнов, Буцан - то люди Бенкендорфа, котрі будуть й далі продукувати на УТ його "валуєвщину" - безперевну трансляцію російської телеЕлочки Людоєдки. ПАнтелеймонов взагалі хопчак без журналістської клепки в голові. Єдиний, хто може врятувати НТКУ, це-Олександр Савенко. Коли він керував компанією, то вона оживала і за людей він завжди стояв горою, і чоловік делікатний, а де треба за колектив постояти, то зробить це сміливо і мудро.
А БЫЛ ЛИ МАЛЬЧИК?
4076 дн. тому
СПАСИБО, егор, за то, что так и не нашлось силы воли добиться (с 2007 года) повышения зарплаты журналистам НТКУ! Так они и остались при своих 1, 5 тыс. Конечно, телевидение делают не журналисты, а пахалюки, ященки, челбаевы, фещенки и буцаны.
Для 123
4076 дн. тому
А в чому досвід Толстих? Колись керував місцевою телекомпанією. А потім всі ці роки сірою не мишею, а ЩУРОМ сидів на такій зарплаті і посаді в НТКУ, тоді як рядові журналісти пахали за півтори тисячі? Для старих п..дунів, що й досі куняють в нтку він звичайно підходить.
резон
4076 дн. тому
Я за Пантелеймонова! Ничего личного против Толстых, но буду рад, если Первый продолжит динамичное развитие, это возможно с руководителем команды Бенкендорфа. А это Пантелеймонов.
Я!
4076 дн. тому
Могу предложить свою кандидатуру! Т.А.
123
4076 дн. тому
Игорь Михайлович Толстых - честный, с большим опытом человек и я буду рад если он станнит руководителем НТКУ. И прекратите сталкивать Толстых с Пантелеймоновым, Саша тоже хорош, но у Игорь Михайловича больше опыта на руководящей должности.
Глядач
4076 дн. тому
Вся справа в тому, що на думку колективу ніхто зважати не буде! Генерального директора НТКУ призначає своєю постановою Кабмін!
оператор
4076 дн. тому
Пусть будет Пантелеймонов!
аргумент
4076 дн. тому
Не смешите людей насчёт Толстых. Может "сотрудники профсоюза" прогАлАсовали за Толстых, а творческие пордразделения НЕТ!
Профсоюз
4076 дн. тому
Я думаю, что если бы сотрудники НТКУ могли бы голосовать, то большая часть проголосовала бы за Толстых, а не за Пантелеймонова.
УТ
4076 дн. тому
Да, Толстых уже множество лет на канале! Он всех знает и его все уважают!
Перец
4076 дн. тому
Пусть будет Толстых!!!! Это лучший вариант для НТКУ!!!
кальян
4076 дн. тому
бо кальян і українське телебачення - зовсім різні
zombobud
4076 дн. тому
а что про Арфуша забыли?)
Я
4076 дн. тому
за хорошие деньги можна и поприседать....а сам Пателеймонов лучшая кандидатура, професиональный журналст
фёрст
4076 дн. тому
Бенкендорф специально рекомендует Толстых , что бы НТКУ рухнуло в ж****у . Тогда он скажет-вот видите . какой я был классный менеджер.
boss
4076 дн. тому
Я думаю Пантелеймонов - не самоубийца. ПРиседать перед недоучками и недоумками ?!
рятуйся
4076 дн. тому
Якщо вже нема кого призначити на посаду президента НТКУ крім Толстих , тоді дійсно криза і повний завал.Якщо цього не бачать в кабміні , тоді до краху НТКУ всього пів кроку.
інша думка
4076 дн. тому
Ой, не смешите! Дарка рулит гораздо более глобальными вещами. УТ - это не ее уровень. Это как раз уровень Пантелеймонова.
між іншим
4076 дн. тому
А чому не Дарка Чепак? Молода, креативна, добре поставила роботу "Савік студії", має завжди цікаві ідеї.
інша думка
4076 дн. тому
Лучше бы Пантелеймонова. Он все-таки спец в новостях и кандидат наук, что тоже большой плюс.
думка
4076 дн. тому
призначити Толстих гендиректором НТКУ це означає відкинути телекомпанію на 20 років назад, те, що він з Донецька, не свідчить про його здатність розвивати Перший Національний за динамікою та алгоритмом, які задав енергійний Бенкендорф, проте Толстих толерантна людина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду