Керуватиме Inter Media Group Ганна Безлюдна

16 Лютого 2013
6009
16 Лютого 2013
12:23

Керуватиме Inter Media Group Ганна Безлюдна

6009
Керуватиме Inter Media Group Ганна Безлюдна
Керувати медіагрупою Inter Media Group, що об'єднує телеканали «Інтер», «Інтер +», К1, К2, «Мега», НТН, «Піксель» і MTV-Україна, буде Ганна Безлюдна, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у прес-службі телеканалу «Інтер».

«Ганна Безлюдна уповноважена акціонерами керувати медіабізнесом і забезпечувати розвиток медійних активів групи. Вона була призначена на пост директора з розвитку компанії Inter Media Group, а також увійшла до складу наглядової ради телеканалу "Інтер"», - повідомили в прес-службі телеканалу.

При цьому Ганна Безлюдна збереже посади в громадських організаціях. «Вона продовжує працювати на посаді заступника голови Федерації роботодавців України та голови Федерації роботодавців медійної галузі», - уточнили в прес-службі телеканалу з посиланням на  пані Безлюдну.

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого  пройшли збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"», на яких обрало новий склад наглядової ради. Також був призначений новий склад правління телеканалу.

 

Головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України 

 

Євгеній Кисельов став директором компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє «Новини», «Подробности», «Подробиці тижня» для телеканалу «Інтер». 

 

Інтереси мажоритарного акціонера у наглядовій раді ПрАТ «Телеканал "Інтер"» представляють: Борис Краснянський (голова наглядової ради), який буде відповідати за фінансові, юридичні та корпоративні питання, Ганна Безлюдна - відповідальна за стратегію і розвиток телевізійного бізнесу, Роберт Шетлер-Джонс - директор GDF Media. Від міноритарних акціонерів до наглядової ради увійшли: Дмитро Орлов (ВАТ «Первый канал»), Мирослава Караєва (ТОВ «Пегас Телебачення»).

 

До складу правління ПрАТ «Телеканал "Інтер"», головою якого став Єгор Бенкендорф, увійшли Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу, Ірина Іонова, яка обійняла пост креативного продюсера, Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, а такожОлексій Романюта, який призначений фінансовим директором.

  

1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

«Детектор медіа»

 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду