«Інтер» оголосив про кадрові зміни: голова правління – Бенкендорф, Безлюдна – директор з розвитку групи

15 Лютого 2013
14188
15 Лютого 2013
13:46

«Інтер» оголосив про кадрові зміни: голова правління – Бенкендорф, Безлюдна – директор з розвитку групи

14188
Кисельов очолив НІС, а до складу правління «Інтера» увійшли люди Безлюдної
«Інтер» оголосив про кадрові зміни: голова правління – Бенкендорф, Безлюдна – директор з розвитку групи

Ганна Безлюдна була призначена директором з розвитку компанії Inter Media Group, а головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України. Відповідні рішення були прийняті на позачергових зборах акціонерів 14 лютого, повідомляє прес-служба компанії.

 

Пані Безлюдна уповноважена акціонерами керувати медіабізнесом і забезпечувати розвиток медійних активів групи. До призначення вона була топ-менеджером Group DF і головою Федерації роботодавців медійної галузі України (входить до складу Федерації роботодавці України, якою керує Дмитро Фірташ).

 

Євгеній Кисельов став директором компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє «Новини», «Подробности», «Подробиці тижня» для телеканалу «Інтер».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого  пройшли збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"», на яких обрало новий склад наглядової ради. Також був призначений новий склад правління телеканалу.

 

За офіційною інформацією, інтереси мажоритарного акціонера у наглядовій раді ПрАТ «Телеканал "Інтер"» представляють: Борис Краснянський (голова наглядової ради), який буде відповідати за фінансові, юридичні та корпоративні питання, Ганна Безлюдна - відповідальна за стратегію і розвиток телевізійного бізнесу, Роберт Шетлер-Джонс - директор GDF Media. Від міноритарних акціонерів до наглядової ради увійшли: Дмитро Орлов (ВАТ «Первый канал»), Мирослава Караєва (ТОВ «Пегас Телебачення»).

 

До складу правління ПрАТ «Телеканал "Інтер"», головою якого став Єгор Бенкендорф, увійшли Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу, Ірина Іонова, яка обійняла пост креативного продюсера, Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, а також Олексій Романюта, який призначений фінансовим директором.

 

Раніше правління каналу «Інтер» складалося з трьох осіб, його головою був Ярослав Порохняк. До наглядової ради каналу входило п'ятеро осіб, троє з яких представляли інтереси Валерія Хорошковського (61% акцій), головою наглядової ради була його дружина Олена Хорошковська. У складі наглядової ради також були керівник юридичної служби російського ВАТ «Первый канал» Дмитро Орлов (29% акцій) і вдова колишнього власника «Інтер» Світлана Плужникова (10% акцій).

 

«Медіа, в тому числі телебачення, в сучасному світі розвиваються дуже динамічно і показують високі темпи росту. В українського телебачення є великий потенціал для розвитку, і ми зробимо все, щоб телеканал "Інтер" і медіагрупа в цілому не просто залишалися лідерами телевізійного ринку, але й показали стійкий розвиток й істотно зміцнили свої позиції як бізнес. Члени правління - це професіонали, наше спільне завдання розвивати телеканал, перш за все як телевізійний бізнес», - зазначила Ганна Безлюдна, коментуючи своє призначення.

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14188
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мы - тоже люди
4083 дн. тому
Беня, пошто бросил бедных журналистов? Ты опер(атор), поэтому про творцов не думал?
Александр
4084 дн. тому
Как то все равно кому принадлежит этот хламовый канал, как и большинство эфирных телеканалов. К сожалению большинство украинских телеканалов превратились в мусор за исключением некоторых нишевых.
boss
4086 дн. тому
"Вам шашечки , или ехать ?"... Так вот : Бенкендорф - это ЕХАТЬ , а все остальные -ШАШЕЧКИ !
гуля
4087 дн. тому
"Справедливость" от передачи к передаче "набирает обороты". Анна Безулик справедливо не дает разгуляться демагогам. Краткость - сестра таланта, и пусть гости студии укладываются во временной лимит. Не умеете говорить, а умеете "базарить" - идите к Савику. Он никого не останавливает. Хорошо, что на последней передаче у него не было этих теток - Инны и Елены Б (только как же мы без Олейника !).
ron
4087 дн. тому
Безлюдная талантливая тетка, и чего она с собой эту бездарь Ионову тягает. Та ей накреативит. Онаж ничегошеньки делать не умеет, только орет с выпученными глазами. От везет дуре Ионовой, така талантливая подружка всю жизнь за собой тягает и должности дарит. Ну талант и менеджерские навыки безлюдной вытянуть и бездарную Ионову и нафталин Киселева. Ну Аня и Беня, давайте, удачи вам, даже с таким грузом.
toOK
4087 дн. тому
А она вам как кость в горле?
ДимОК
4087 дн. тому
Может быть, Интер станет интересным каналом. Вот бы "Спреведливость" убрали из эфира
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду