Наглядову раду «Інтера» очолив Борис Краснянський?

15 Лютого 2013
6155
15 Лютого 2013
10:36

Наглядову раду «Інтера» очолив Борис Краснянський?

6155
Наглядову раду «Інтера» очолив Борис Краснянський?

Наглядову раду каналу «Інтер» очолив  генеральний директор Group DF Борис Краснянський. Про це повідомляє «Коммерсантъ-Украина» з посиланням на власні джерела.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 14 лютого відбулись позачергові загальні збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"». За неофіційною інформацією, «Інтер» очолив Єгор Бенкендорф, найімовірніше він стане генеральним продюсером каналу. Ганна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради каналу. А Євгеній Кисельов керуватиме інформаційно-аналітичним мовленням каналу.

 

Тож наразі невідомо, чи буде призначений новий голова правління «Інтера». Раніше цю посаду займав Ярослав Порохняк, який підтвердив Forbes.ua, що залишає «Інтер».

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду