Інформацію про «темники Арбузова» пропонують зняти за гроші

14 Лютого 2013
20838
14 Лютого 2013
18:33

Інформацію про «темники Арбузова» пропонують зняти за гроші

20838
Інформацію про «темники Арбузова» пропонують зняти за гроші

Рекламні агентства пропонували редакціям двох інтернет-видань гроші за зняття із стрічок новин інформації щодо «темників Арбузова». Про це повідомляє «Українська правда».

 

Як написала у Facebook співробітник видання Olga Len, до редакції Newsru.ua з такою пропозицією звернулося рекламне агентство «Едформер».

 

«І до нас добралися гінці Арбузова. Отримали листа. Здравствуйте! Возможно ли снять материал за вознаграждение? Спасибо! РА "Эдформер"», - процитувала звернення агентства Olga Len.

 

Аналогічну пропозицію отримали і журналісти інтернет-видання «Главное». Те ж саме рекламне агентсво просило зняти новину про темники за винагороду.

 

Як раніше повідомляла «Детектор медіа», прес-служба віце-прем'єра Сергія Арбузова видала рекомендації ЗМІ щодо висвітлення газового конфлікту. Зокрема, пропонувалося максимально цитувати заяву Азарова про перегляд газового контракту і перекладати всю відповідальність на прем'єра - «нехай воює».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20838
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поисковик
4061 дн. тому
Співробіник спецслужб Олексій Ігнатьєв, директор агентства «Adformer», фахівець із проведення політичних кампаній в інернеті "Таким чином, можемо констатувати збільшення впливу інтернет-ресурсів на репутацію, і відповідно, спроби цю репутацію коригувати: зачищати інформаційний простір, працювати з пошуковою видачею, для того, щоб відвести «непотрібні» матеріали вниз і т.д." http://www.fundgp.com/ua/projects/experts_weekly_poll/132/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду