Новий канал та УНІАН шукають журналістів, СТБ - продюсера

14 Лютого 2013
7524
14 Лютого 2013
11:23

Новий канал та УНІАН шукають журналістів, СТБ - продюсера

7524
Новий канал та УНІАН шукають журналістів, СТБ - продюсера

Новий канал шукає журналіста з вищою профільною освітою та досвідом роботи у кадрі. Про це йдеться на сайті work.ua.

 

До його обов'язків входитиме: розробка та пошук тем сюжетів, виїзд на зйомки, робота в кадрі, запис підводок, написання сюжету.

 

Інформаційне агенство УНІАН  шукає корреспондента політичної редакції. Потенційний кандидат повинен буде відвідувати події та пресс-конференції, писати статті та новини, здійснювати інформаційний моніторинг тощо.

 

Розглядатимуться кандидати на цю посаду, які мають  вищу освіту, досвід репортерської роботи. Також серед вимог - «вміння "бачити", генерувати та формулювати новину, оперативно її передавати», «вміння працювати в режимі обмеженого часу та багатозадачності», досвід висвітлення діяльності органів влади, політичних партій та громадських організацій, судових засідань, тематичних брифінгів тощо.

 

Каналу СТБ  потрібен продюсер з досвідом роботи від 5 років. До потенційних кандидатів канал ставить такі вимоги: вміння чітко формулювати завдання, контролювати їх виконання, здатність створювати оптимальні умови для роботи команди, вміння працювати з цифрами.

 

До його обов'язків входитиме планування та організація заходів всередині проекту, формування команди та розподіл ролей в проектній команді, управління бюджетом проекту, укладання договорів та управління взаємовідносинами з підрядниками, координація взаємодії між творчим і технічним складом проекту тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7524
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающая
4087 дн. тому
На сайте tv-space.com можно подобрать себе в команду и журналистов,и продюссеров, и многих других ;)
Знавець
4087 дн. тому
ТЕЛЕКРИТИКО, НЕ СПИ!!! http://blogs.pravda.com.ua/authors/fedoriv/511cb4865f951/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду