«Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» стартують на «1+1» 24 лютого

13 Лютого 2013
5507
13 Лютого 2013
11:19

«Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» стартують на «1+1» 24 лютого

5507
«Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» стартують на «1+1» 24 лютого

Програми, які виробляє «Студія Квартал-95», - «Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» - стартують на «1+1» у неділю, 24 лютого. Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Обидва проекти надалі виходитимуть щонеділі: «Неділя з кварталом» - о 12:00, а «Що? Де? Коли?» - о 23.00.

 

Минулого року обидва проекти виходили на телеканалі «Інтер».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», зйомки «Неділі з кварталом» пройшли 5-6 лютого. Гостями проекту були Сергій Бєлоголовцев, Отар Кушанашвілі і Руслан Сенічкін. За сценарієм ведучий «Сніданку з 1+1» брав сенсаційне інтерв'ю в журналіста, який підпільно прожив цілий місяць у «Межигір'ї». Разом зі Степаном Казаніним Руслан Снічкін також проведе новини після кінця світу.

 

Виробництво «Що? Де? Коли? Зоряні війни» «Студія Квартал-95» здійснює спільно з «ГРА-Україна». У новому сезоні програми беруть участь як уже досвідчені зірки-знавці, так і новачки, серед яких - і збірна ведучих каналу «1 +1». Разом з ними за вихід у фінал боротимуться радіоведучі, володарі кришталевих сов, телеведучі, знамениті одесити, спортсмени, команди шоу-бізнесу і «Студії Квартал-95», а також збірні опозиції і Партії регіонів. Усі вони змагаються за почесний приз «Кришталева сова»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду