Денисенко пропонує оптимізацію в «Сегодня»?

12 Лютого 2013
5344
12 Лютого 2013
12:10

Денисенко пропонує оптимізацію в «Сегодня»?

5344
Денисенко пропонує оптимізацію в «Сегодня»?

Директор з контенту «Сьогодні Мультимедіа» Вадим Денисенко запропонував керівництву холдингу проект реформування газети «Сегоднея». Про це повідомив колишній журналіст «Сегодня» Олександр Чаленко на своїй сторінці у Facebook, пише «Дуся».

 

За даними пана Чаленка, проект передбачає скорочення частини місцевих редакцій (у Криму, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську та Львові). А також виходів газети з 6 до 5 разів на тиждень.

 

У прес-службі холдингу «Сьогодні Мультимедіа» «Детектор медіа» повідомили, що наразі подібних змін не відбулосф.

 

«Жодних змін у стратегічних планах холдингу "Сьогодні Мультимедіа" - не відбулося. Вадим Денисенко продовжує виконувати покладенні на нього обов'язки й опрацьовувати внутрішню інформацію холдингу для розробки пропозицій і планів у межах наданих йому повноважень. Жодних проектів реформування на затвердженні в генерального директора холдингу на сьогодні не знаходиться», - зазначили у прес-службі.

 

Нагадаємо, наприкінці січня в «Сьогодні Мультимедіа» відбулись кадрові зміни. Генеральним директором став Ігор Доброван, директором з контенту - Вадим Денисенко, головним редактором газети «Сегодня» - Ольга Гук. На початку лютого холдинг «Сьогодні Мультимедіа» заявив про інтеграцію в «Медіа Групу Україна» - таким чином має завершитись об'єднання медіаактивів групи СКМ

 

Раніше пан Денисенко був головним редактором тижневика «Коментарі». На цій посаді його змінила Тетяна Мокротоварова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду