Віталій Седюк з «1+1» відзначився на церемонії «Греммі»

12 Лютого 2013
7123
12 Лютого 2013
11:50

Віталій Седюк з «1+1» відзначився на церемонії «Греммі»

7123
Віталій Седюк з «1+1» відзначився на церемонії «Греммі»

Журналіст телеканалу «1+1» Віталій Седюк відзначився на церемонії «Греммі», що пройшла 10 лютого в Лос-Анджелесі, вийшовши на сцену, щоб забрати нагороду Адель. Про це пише The Hollywood Reporter.

 

У момент, коли Дженніфер Лопес представляла Адель з її «Греммі» за найкращий поп-виступ року (першу нагороду вечора), чоловік у смокінгу й чорних окулярах вийшов до мікрофона, щоб привітати співачку. «Це така честь отримати цю нагороду», - сказав він, доки Адель піднімалася сходами на сцену, і додав: «Я люблю тебе, Адель».

 

Це був Віталій Седюк, журналіст «1+1», який має міжнародну репутацію «пранкстера» (бешкетника). Зокрема, у травні на московській прем'єрі «Людей у чорному - 3» він підскочив на червоній доріжці до Вілла Сміта і поцілував його, за що отримав удар від актора. Раніше він дарував соски-пустишки Філіпу Кіркорову, який за це «послав» журналіста, та гортензії Мадонні, яка ненавидить ці квіти і жбурнула їх в обличчя Віталію.

 

За даними джерел The Hollywood Reporter, Віталію Седюку вдалося проникнути на церемонію «Греммі» без квитка й акредитації. Він пройшов до залу повз охоронців і зайняв місце в другому ряду поруч із Джастіном Тімберлейком.

 

Після того, як Седюк пішов зі сцени, його затримала служба безпеки й арештувала поліція за незаконне проникнення. Він провів ніч у камері і був звільнений до засідання суду, призначеного на березень.

 

«Мій канал не отримав акредитації, тож я пішов з друзями, у яких були квитки. У нас не перевіряли, скільки було квитків, тож я пройшов. Спочатку я пішов до місця, відведеного для ЗМІ та взяв чимало інтерв'ю. Тоді я просто пішов за дівчиною в зеленій сукні через ворота. Мої кишені перевірили, але ніхто не просив квиток», - розповів Віталій Седюк The Hollywood Reporter.

 

«Моя мета - розважити і показати різні емоції знаменитостей», - пояснює свій вчинок журналіст.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7123
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
4083 дн. тому
Нагорный, достал ТЫ!!! занимайся своим делом и перестань завидовать!! и кроме того, Седюк не гомик, проверено!!))
Oleg
4083 дн. тому
Как этот гомик достал уже...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду