«Неділя з Кварталом» виходитиме на «1+1»

11 Лютого 2013
6723
11 Лютого 2013
17:38

«Неділя з Кварталом» виходитиме на «1+1»

6723
«Неділя з Кварталом» виходитиме на «1+1»

Новий сезон програми «Неділя з Кварталом» виходитиме на «1+1». Про це «Детектор медіа» розказали у прес-службі «Студії Квартал-95», що здійснює виробництво проекту.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», зйомки проекту пройшли 5-6 лютого. Гостями проекту були Сергій Бєлоголовцев, Отар Кушанашвілі і Руслан Сенічкін. За сценарієм ведучий «Сніданку з 1+1» брав сенсаційне інтерв'ю в журналіста, який підпільно прожив цілий місяць у «Межигір'ї». Разом зі Степаном Казаніним Руслан Снічкін також проведе новини після кінця світу.

 

Минулого року «Неділя з Кварталом» виходила на телеканалі «Інтер». Таким чином, це ранкове шоу вихідного дня стало п'ятим проектом «Студії Квартал-95», який перейшов з «Інтера» на «1+1». Раніше «ефірну прописку» змінили «Вечірній квартал», «Київ вечірній», «Розсміши коміка» та «Що? Де? Коли? Зоряні війни».

 

«Неділя з Кварталом» спочатку існувала як проект міжпрограмних включень, а потім почала виходити у неділю зранку. У ній ведучі Олена Кравець, Степан Казанін, Євген Кошовий, Юрій Крапов і Юрій Корявченков починають свій вихідний день, як усі звичайні телеглядачі: прокидаються, роблять зарядку, готують сніданок і приймають гостей -  популярних акторів, музикантів і спортсменів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6723
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4083 дн. тому
Все, хана "плюсам" - "зелень" их поглотила :-))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду