НРКУ попросила Концерн РРТ увімкнути передавачі

11 Лютого 2013
6863
11 Лютого 2013
12:22

НРКУ попросила Концерн РРТ увімкнути передавачі

6863
НРКУ попросила Концерн РРТ увімкнути передавачі

Національна радіокомпанія України звернулася до Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення з проханням відновити ефірне мовлення Українського радіо станом на 5 лютого 2013 року. Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Підставою для звернення щодо увімкнення передавачів Першого каналу, «Променя» та радіо «Культура» стало доручення прем'єр-міністра України Миколи Азарова Міністерству фінансів щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.

 

Як відомо, 5 лютого на прохання НРКУ Концерн РРТ вимкнув усі УКХ-передавачі та більшість ФМ-передавачів НРКУ. За словами генерального директора НРКУ Тараса Аврахова, коштів, виділених НРКУ Держкомтелерадіо на трансляцію програм у 2013 році, вистачає тільки на роботу 32 ФМ-передавачів.

 

7 лютого прем'єр-міністр Микола Азаров підписав доручення Міністерству фінансів України щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до державного бюджету на 2013 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6863
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
4063 дн. тому
Вот бы они ещё и качество программ улучшили. А то крутят низкопробный хлам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду