«Сніданок з 1+1» іде у відпуску на два тижні та готує ще одну студію

8 Лютого 2013
6744
8 Лютого 2013
18:32

«Сніданок з 1+1» іде у відпуску на два тижні та готує ще одну студію

6744
«Сніданок з 1+1» іде у відпуску на два тижні та готує ще одну студію

«Сніданок з 1+1» йде на два тижні у відпустку і відновить вихід 25 лютого в новій студії. Про це «Детектор медіа» розповіла продюсер програми Юлія Жмакіна.

 

За цей час команда проекту адаптує свій контент до нових технологічних можливостей.

 

«Якщо раніше у нас була можливість дев'яти шарів графіки, то тепер це 119 шарів графіки. Це абсолютно інші реалії. Це все одно, що ви рахували на рахівниці, аж раптом вам дали iPad. Зараз ми маємо зрозуміти iPad», - розказала продюсер.

 

Юлія Жмакіна (у центрі)

 

За словами пані Жмакіної, також зараз готується ще одна студія для «Сніданку» - розробляються дизайн і декорації. «У нас буде ще одна локація, і ми ходитимемо з однієї студії до іншої. Це буде велика квартира», - сказала вона.

 

З другої студії виходитимуть певні рубрики «наживо», зокрема, кулінарна. Решта змін поки що не розголошується.

 

«Студія буде багатофункціональна, обладнана різними пристроями для візуалізації побутових тем. Із цієї судії йтиме інформаційна частина "Сніданку", а з іншої - домашня», - зазначила Юлія Жмакіна.

 

Над випуском ранкового проекту працює 60 осіб.

 

Нагадаємо, «1+1» відкрив нову студію ТСН, з якої із 17 лютого виходитимуть проекти інформаційно-аналітичної служби каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду