У програмі Алли Мазур з’явиться 3D-графіка

8 Лютого 2013
4662
8 Лютого 2013
18:19

У програмі Алли Мазур з’явиться 3D-графіка

4662
У програмі Алли Мазур з’явиться 3D-графіка

Після запуску нової студії «1+1» у «ТСН. Тиждень» з'явиться 3D-графіка та елементи голограм. Про це «Детектор медіа» розказала ведуча програми Алла Мазур.

 

За її словами, тепер у програмі побільшає інтерактивну, адже цю можливість надає відеоекран площею 27 квадратних метрів.

 

«Ми хочемо мати такий набір технологічних можливостей, як у зарубіжних студіях. Я не впевнена, що цей набір буде повним зараз, але дещо, як кажуть наші технічні знавці, буде. Це може бути 3D-графіка, можливо, навіть елементи голограм. Мені важко зараз назвати весь перелік. Адже досить часто в нас є важлива інформація, але немає відео, щоб її гідно проілюструвати. Тоді як будь-яку подію можна частково відтворити за допомогою 3D-графіки. А начитки на карті - це застаріла історія, і від неї потрібно відмовлятися», - зазначила Алла Мазур.

 

Нагадаємо, «1+1» відкрив нову студію ТСН, з якої із 17 лютого виходитимуть проекти інформаційно-аналітичної служби каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду