У Черкасах відкрили оновлений офіс Спілки журналістів

8 Лютого 2013
3950
8 Лютого 2013
15:38

У Черкасах відкрили оновлений офіс Спілки журналістів

3950
Ремонт в офісі Спілки не проводився ще з радянських часів
У Черкасах відкрили оновлений офіс Спілки журналістів

8 лютого відкрився оновлений офіс Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України. Про це повідомляє інтернет-видання «Прочерк».

 

На відкриття приїхав голова НСЖУ Олег Наливайко, який також узяв участь у розширеному засіданні правління обласної організації спілки, учасники якого обговорили актуальні та проблемні питання роботи мас-медіа.

 

Офіс відремонтували за сприяння народного депутата України Володимира Зубика, до якого звернулися ветерани черкаської журналістики. Облаштувати кабінет меблями допомогла родина аграрія Петра Душейка. Тому саме він разом з Олегом Наливайком перерізав символічну червону стрічку.

 


 

Ремонт в офісі спілки не проводився ще з радянських часів. Тож умови тут тривалий час були не надто комфортними як для роботи, так і для проведення тих чи інших заходів.

 

«Ми намагаємося, аби цей офіс став місцем спілкування і зустрічей журналістів, куди кожен з них зможе прийти попрацювати. Також тут збираються ветерани, для яких важливе спілкування. Тож саме завдяки їм вдалося отримати кошти на ремонт», - сказав перший секретар НСЖУ, голова Черкаської обласної організації Спілки Сергій Томіленко.

 

Олег Наливайко розповів черкащанам про реорганізацію в центральному офісі НСЖУ. «Зокрема, там орендуватимуть кабінети професійні організації, тож незабаром Спілка стане справжнім "будинком журналіста", куди представники мас-медіа зможуть звертатися з будь-яких питань. Також нині проводиться ремонт конференц-зали, де планується проведення численних заходів, зокрема, навчальних семінарів», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду