Кисельов: Шувалов – мій добрий знайомий, як і Найєма та Лещенка

8 Лютого 2013
5195
8 Лютого 2013
13:08

Кисельов: Шувалов – мій добрий знайомий, як і Найєма та Лещенка

5195
Кисельов: Шувалов – мій добрий знайомий, як і Найєма та Лещенка

Екс-ведучий ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов в інтерв'ю журналу «Корреспондент» підтвердив, що траплялися ситуації, коли склад учасників ток-шоу «Велика політика» визначала не редакція програми, а партійні штаби.

 

«Так, на жаль, це українська телевізійна реальність. Штаби кажуть: або ми до вас відправляємо депутата N, або від нас не буде нікого. І що із цим поробиш?», - зауважив ведучий.

 

«А що стосується улюбленої теми, що хтось щось радить... З Валерієм Хорошковським, коли я тільки починав працювати на "Інтері", ми зустрічалися досить часто, а потім дедалі рідше. За останній же рік ми бачилися, по-моєму, тільки одного разу. Особисті стосунки в нас склалися, не приховаю, прохолодні. Думаю, з причин психологічних, вікових, культурологічних. Ми виявилися надто різними», - сказав пан Кисельов.

 

«Але я все одно буду з удячністю пам'ятати про те, що Хорошковський свого часу запросив мене працювати на "Інтер" і дав мені можливість повернутися до професії телевізійного політичного оглядача, яка в Росії - принаймні на великих каналах - померла», - додав він.

 

На зауваження, що теми і склад учасників програми більше радив не Хорошковський, а Ігор Шувалов, колишній позаштатний радник голови Адміністрації президента, Євген Кисельов відповів: «Ігор Шувалов - один з багатьох моїх добрих київських знайомих. Ми з Ігорем - не побоюся сказати про це - навіть приятелюємо. Обидва - москвичі, з різних обставин нашого життя осілі в Києві. Він блискучий професіонал, тонкий знавець українського політичного життя, чудово розбирається в роботі ЗМІ. Спілкуватися з ним одне задоволення. Це вам, думаю, можуть підтвердити багато відомих українських політичних журналістів, наприклад Мустафа Найєм або Сергій Лещенко, для яких Ігор Шувалов є, наскільки я знаю, точно таким само давнім і добрим знайомим. Але говорити про те, що Шувалов щось вирішував за мене в моїй програмі, - це те саме, як казати, що Шувалов вирішує щось за Лещенка або Найєма».

 

Нагадаємо, з нового року телеканал «Інтер» не продовжив контракт з Євгеном Кисельовим і закрив його політичне ток-шоу «Велика політика» (виходило з вересня 2009 року), замість якого з 25 січня виходить «Справедливість» з Анною Безулик. Нині Євген Кисельов, з його слів, працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу, однак відмовляється уточнювати назву каналу та деталі нової програми. Тим часом Євгена Кисельова вважають претендентом на одне з топ-менеджерських крісел телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду