14 лютого «Інтер» має змінити склад правління, наглядової і редакційної рад, а також залучити кредитні кошти

5 Лютого 2013
8513
5 Лютого 2013
12:24

14 лютого «Інтер» має змінити склад правління, наглядової і редакційної рад, а також залучити кредитні кошти

8513
14 лютого «Інтер» має змінити склад правління, наглядової і редакційної рад, а також залучити кредитні кошти

14 лютого на 17:00 призначено позачергові загальні збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"». Відповідне повідомлення товариство розмістило на сайті Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України.

 

Перше повідомлення про скликання зборів акціонерів було розміщено 14 січня. Згодом порядок денний зборів доповнювався двічі - 1 та 4 лютого - та містить такі питання:

1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання головуючого та секретаря загальних зборів Товариства.

2. Про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

3. Про визначення кількісного складу Наглядової ради Товариства.

4. Про обрання членів Наглядової ради Товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства.

5. Про залучення Товариством кредитних коштів (цей пункт - доповнення від 1 лютого, коли було оголошено про те, що Дмитро Фірташ придбав медіагрупу «Інтер» у Валерія Хорошковського).

6. Про припинення повноважень Голови та членів Правління Товариства (цей пункт і наступні - доповнення від 4 лютого).

7. Про визначення кількісного складу Правління Товариства.

8. Про обрання Голови та членів Правління Товариства.

9. Про припинення повноважень Голови та членів Ревізійної комісії Товариства.

10. Про визначення кількісного складу Ревізійної комісії Товариства.

11. Про обрання Голови та членів Ревізійної комісії Товариства.

12. Про припинення повноважень половини складу Редакційної Ради.

13. Про обрання (призначення) половини складу Редакційної Ради.

 

Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах складається станом на 24:00 8 лютого 2013 року.

 

Як відомо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа. Inter Media Group Limited через свою дочірню компанію «Український медіа-проект» є власником 61% акцій телеканалу «Інтер». Ще 29% акцій належить російському ВАТ «Первый канал», а 10% - ТОВ «Пегас телебачення» Світлани Плужникової, удови засновника «Інтера» Ігоря Плужникова.

 

Раніше про те, що на лютий заплановано збори акціонерів «Інтера» з порядком денним про зміну топ-менеджменту каналу, писала «Дуся». Замість голови правління Ярослава Порохняка канал можуть очолити власник Film.ua Group і колишній голова правління «Інтера» Сергій Созановський, голова правління групи компаній Star Media і колишній голова правління «Інтера» Влад Ряшин, голова Федерації роботодавців медійної галузі, директор із зовнішніх зв'язків і комунікацій Group DF Дмитра Фірташа, колишній генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна або генеральний директор Національної телекомпанії України, колишній виконавчий продюсер телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф (у якого, до речі, 14 лютого день народження). За останньою інформацією, одним з топ-менеджерів каналу може стати екс-ведучий «Великої політики» Євген Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8513
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НТКУ
4094 дн. тому
За Бенкендорфа еще и приплатим.А Арфуша за так отдадим.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду