ТВі заявляє, що його відключили в Обухові через фільм-розслідування. Провайдер заперечує

5 Лютого 2013
5337
5 Лютого 2013
11:44

ТВі заявляє, що його відключили в Обухові через фільм-розслідування. Провайдер заперечує

5337
ТВі заявляє, що його відключили в Обухові через фільм-розслідування. Провайдер заперечує

Телеканал ТВі заявляє, що 4 лютого, напередодні показу документального фільму «Особливий формат. Обухівська арифметика», провайдер «Екран» з міста Обухів вимкнув канал з ефіру. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

ТВі дізнався про відключення від Віктора Романюка, який балотувався в депутати у 94-му окрузі, та колишнього члена ОВК цього округу.

 

«Підставою для такого рішення, припускають вони, стала стрічка про виборчі події в Обухові "Обухівська арифметика", який виходить в ефір 4 лютого о 22:00. Та мешканцям міста, де відбувається дія фільму, доведеться дивитися його онлайн, а не з екранів своїх телевізорів», - повідомляє прес-служба каналу.

 

Директор компанії «Екран» Віктор Король заперечив «Телекритиці» цю інформацію і заявив, що ТВі 4 лютого не був відключений з ефіру і наразі також мовить без змін.

 

У фільмі «Особливий формат. Обухівська арифметика» йдеться про події під час виборів. Основними кандидатами на згаданому окрузі були регіоналка Тетяна Засуха та представник опозиції Віктор Романюк. За твердженнями опозиції у їхнього кандидата вкрали 30 тисяч голосів. Цей округ став одним з п'яти округів, де ЦВК призначила повторні вибори. Упродовж лютого щопонеділка о 22:00 у програмі «Знак Оклику з Артемом Шевченком» вийдуть фільми ще про чотири округи, де були призначені повторні вибори.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду