«Сьогодні Мультимедіа» інтегрується у «Медіа Групу Україна»

5 Лютого 2013
5598
5 Лютого 2013
10:33

«Сьогодні Мультимедіа» інтегрується у «Медіа Групу Україна»

5598
«Сьогодні Мультимедіа» інтегрується у «Медіа Групу Україна»

Холдинг «Сьогодні Мультимедіа» інтегрується у «Медіа Групу Україна», таким чином  має завершитись об'єднання медіаактивів групи СКМ. Про це повідомляє прес-служба МГУ.

 

Головною метою управлінської інтеграції є оптимізація роботи активів, їх синергія, розвиток інноваційних проектів медіа, підвищення ефективності продажу реклами.

 

«Інтеграція "Сьогодні Мультимедіа" в структуру "Медіа Групу Україна" стала логічним етапом процесу об'єднання всіх медіаактивів групи СКМ. Структурна синергія дозволить всім активам укріпити свої ринкові позиції і максимально ефективно реалізувати цілі, які перед ними стоять», - переконаний директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков.

 

Генеральний директор «Сьогодні Мультимедіа» Ігор Доброван вважає, що ця синергія  дозволить  більш ефективно залучати рекламодавців.

 

Тож тепер  до складу  холдингу «Сьогодні Мультимедіа» входять: суспільно-політичне видання «Сегодня», портал segodnya.ua, ipad-журнал «Мой уик-энд», безкоштовна газета «Вечерком», прес-студія «Сьогодні Мультимедіа», аналітичний журнал «Україна і світ. Глобальна повістка».

 

У східному регіоні до складу холдингу «Сьогодні Мультимедіа» входять також  газета «Приазовский рабочий» (з власною типографією у місті Маріуполь), газета «Донецкие новости», газета «Вечерний Донецк», газета-телегід «РІО». Разом з медіа-активами «Сьогодні Мультимедіа» до складу «Медіа Група Україна» увійшли власні типографії холдингу у Вишгороді й Маріуполі.

 

Нагадаємо, нещодавно генеральним директором «Сьогодні Мультимедіа» було призначено Ігоря Добрована, який до цього був в. о. гендиректора, директором з контенту, який відповідає за правила контентної політики і позиціонування медіапроектів, став Вадим Денисенко (екс-головний редактор тижневика «Коментарі»), а головним редактором газети «Сегодня» - Ольга Гук, яка раніше виконувала обов'язки головреда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду