«Регіонали» відмовилися від участі в «Справедливості» через проблеми зі здоров’ям – Анна Безулик

4 Лютого 2013
7427
4 Лютого 2013
12:39

«Регіонали» відмовилися від участі в «Справедливості» через проблеми зі здоров’ям – Анна Безулик

7427
Відмовилися всі троє майже одночасно, за три години до ефіру
«Регіонали» відмовилися від участі в «Справедливості» через проблеми зі здоров’ям – Анна Безулик

Представники Партії регіонів, які заздалегідь підтвердили свою участь у другому випуску політичного ток-шоу «Справедливість», майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру відмовилися брати у ньому участь. Про це повідомила в інтерв'ю «Детектор медіа» ведуча ток-шоу Анна Безулик.

 

Нагадаємо під час другого ефіру жоден представник Партії регіонів не прийшов на програму, темою якої була справа Щербаня.

 

«Переговори тривали тиждень і були дуже складними. Врешті-решт ми отримали підтвердження від трьох учасників. Відмови відбулися майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру. Пояснення були пов'язані із здоров'ям», - каже ведуча.

 

Відповідаючи на запитання, чи готувалися автори програми при розробці формату до таких форс-мажорів, коли одна зі сторін не буде представлена взагалі, Анна Безулик зазначила: «До форс-мажорів ми готувалися останні 15 років роботи у суспільно-політичному мовленні:). А щодо картонних зображень - це стандартна практика. Такого роду речі - зображення, написи на стільцях, тощо активно використовують світові ЗМІ».

 

Нове політичне ток-шоу «Справедливість» з Анною Безулик стартувало на «Інтері» 25 січня. 1 лютого вийшов другий випуск.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7427
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4070 дн. тому
Тяжёлая болезнь ПРиковала регионалов к унитазам !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду