Комітет свободи слова розгляне звіт Нацради 20 лютого

1 Лютого 2013
4752
1 Лютого 2013
15:36

Комітет свободи слова розгляне звіт Нацради 20 лютого

4752
Комітет свободи слова розгляне звіт Нацради 20 лютого

Комітет з питань свободи слова та інформації планує розглянути звіт Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на своєму засіданні 20 лютого. Про це повідомив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко під час прес-конференції в Ужгороді.

 

Як поінформував Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, на даний час звіт Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення за 2012 рік вивчається депутатами Комітету.

 

Обговорення звіту відбудеться на розширеному засіданні Комітету з питань свободи слова та інформації, куди будуть запрошені громадськість та експерти у сфері медіа.

 

За словами Миколи Томенка, для того, аби була можливість підготуватися  до такого звіту, попередньо засідання комітету заплановано на 20 лютого 2013 року.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення та радіомовлення затвердила свій звіт за 2012 рік на засіданні 23 січня. Наступного дня звіт був поданий на розгляд Президентові України, Верховній Раді та оприлюднений на офіційному сайті Нацради.

 

Народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Мирний виступив з ініціативою створити у Верховній раді тимчасову слідчу комісію, яка займеться розслідуваннями діяльності Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4752
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду