На Першому національному відновиться «Україна наукова»

1 Лютого 2013
5804
1 Лютого 2013
13:48

На Першому національному відновиться «Україна наукова»

5804
На Першому національному відновиться «Україна наукова»

У 2013 році серію міжпрограмних роликів «Україна наукова» на Першому національному буде продовжено. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У роликах звучатимуть думки українських науковців різних галузей з приводу розвитку науки в Україні. «Нові випуски будуть виходити залежно від зйомок з ученими», - повідомляє канал.

 

Чіткого слоту для ефіру проекту нема, бо «це короткі ролики-міжпрограмки (3-5 хв), які можуть виходити протягом усього дня».

 

Національна телекомпанія вже готувала проект «Україна наукова», присвячений українським вченим. Про особливості української науки глядачам розповідали Олег Кришталь (учений у галузі біофізики), Катерина Амосова (науковець у галузі кардіології), Костянтин Ситник (ботанік, фізіолог рослин), Ілля Ємець (український лікар, дитячий кардіохірург), Борис Патон (український науковець у галузі зварювальних процесів, металургії і технології металів, президент АН України) та багато інших науковців, які присвятили своє життя науці.

 

«Досягнення української науки і винаходи українських учених гідні світового визнання. Саме тому Національна телекомпанія України ставить перед собою за мету якомога більше розповідати громадськості про ці успіхи. Проекти, які ми вже запустили чи плануємо запустити, не тільки продемонструють досягнення у сфері вітчизняної науки всій країні і всьому світу, а й допоможуть вирішити чимало проблем цієї галузі», - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла, що Перший національний запускав серію міжпрограмних роликів «Україна наукова» у 2011 році.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду