Олексій Газубей став випусковим редактором у «Комсомолці»

1 Лютого 2013
4834
1 Лютого 2013
10:59

Олексій Газубей став випусковим редактором у «Комсомолці»

4834
Олексій Газубей став випусковим редактором у «Комсомолці»

Олексій Газубей став випусковим редактором газети «Комсомольская правда в Украине». Про це повідомляє прес-служба UMH Group.

 

Сьогодні п'ятничний випуск газети вийшов під його керівництвом.

 

Як відомо, пан Газубей починав свою журналістську кар'єру саме в цьому виданні.

 

«Мені приємно повернутися, що називається, у рідні стіни, адже саме "Комсомольская правда" була першим місцем моєї роботи в Києві. Упевнений, що добиватися поставлених перед виданням цілей і зараз буде так само цікаво, як тоді, коли український випуск КП тільки починався», - сказав Олексій Газубей.

 

За словами головного редактора «Комсомольской правды в Украине» Оксани Богданової, перед редакцією стоїть завдання розвивати мультимедійний контент і  будувати конвергентний ньюзрум.

 

«Сьогоднішній стан справ на ринку преси диктує необхідність всіх цих важливих перетворень. І ми чудово розуміємо, що їх неможливо здійснити без згуртованої, професійної команди, в яку тепер увійшов і Олексій Газубей», - сказала вона.

 

Нагадаємо, з листопада 2012 року Олексій Газубей очолював управління інформації Федерації футболу України (ФФУ). На цю посаду він прийшов після того, як 1 листопада група «1+1» закрила проект (газету і сайт) «Газета Киевская», головним редактором якої був Олексій Газубей. Перед цим він також очолював проекти видань «Газета по-киевски» і «Блик», які так само було закрито за рішенням засновників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4834
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду