Нацрада проліцензувала двох IPTV-провайдерів у Києві та Василькові

30 Січня 2013
5866
30 Січня 2013
16:48

Нацрада проліцензувала двох IPTV-провайдерів у Києві та Василькові

5866
Нацрада проліцензувала двох IPTV-провайдерів у Києві та Василькові

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 30 січня ухвалила рішення про видачу ліцензій провайдера програмної послуги (технологія IPTV) двом компаніям - ТОВ «Павутина. Нет» з Києва і ПП «ТРК "Міський телевізійний центр"» з Василькова Київської області».

 

ТОВ «Павутина. Нет» має намір надавати послугу IPTV у Солом'янському районі Києва у складі 59 програм (усі - вітчизняні, універсальна програмна послуга - 39 програм). Головна станція провайдера розташовується на вулиці Гарматній у Києві.

 

За словами представника «Павутини. Нет», компанія існує з 2007 року, надає послуги широкосмугового доступу до інтернету і нещодавно вирішила розвивати IPTV. «Ми розпочинаємо будівництво мережі в інших районах Києва. Плануємо розширювати територію і збільшувати кількість каналів до 150», - повідомив представник компанії.

 

ТРК «Міський телевізійний центр» має намір надавати послугу IPTV у місті Василькові у складі 54 програм (усі - вітчизняні, УПП - 36 програм). Компанія вже мала ліцензію кабельного провайдера, але у 2008 році попросила Нацраду її анулювати.

 

За словами представника «Міського телевізійного центру», компанія є інтернет-провайдером і вирішила знову надавати послуги платного телебачення, цього разу - IPTV. Планують розширювати кількість каналів. «Поки що взяли тільки ті канали, кому не треба платити роялті», - повідомив представник.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду