Star Media зняла три проекти для російських каналів

30 Січня 2013
5551
30 Січня 2013
15:33

Star Media зняла три проекти для російських каналів

5551
Star Media зняла три проекти для російських каналів

Група компаній Star Media зняла на замовлення  російських каналів два телефільми та серіал. «Любити не можна забути» і «Шукайте маму» на початку лютого вийдуть в ефірі каналу «Домашній», а серіал «Нічні ластівки» стартував 28 січня на російському «Первом канале». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Любити не можна забути» і «Шукайте маму» - 4-серійні телефільми режисера В'ячеслава Лаврова.

 

Перша стрічка розповідає, як  у головну героїню, 37-річну вчительку художньої школи, закохується 20-річний молодик. У другому  телемуві йдеться про те, як молодому чоловікові у день весілля підкидають немовля із запискою, що це його дитина.

 

Серіал «Нічні ластівки» складається з 8 епізодів і розповідає про радянських льотчиць у часи Другої світової війни. На нічних бомбардувальниках «По-2» разом з іншими частинами Військово-Повітряних Сил СРСР вони наносили удари по ворогу.

 

«Нічні ластівки» - це художній твір, в основу якого покладено історію про легендарний жіночий авіаційний полк в складі ВПС СРСР під час Великої Вітчизняної війни. Молодих дівчат за їх безстрашність і професіоналізм дійсно боялася мастита фашистська армія», - сказав голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

Режисер-постановник стрічки -  Михайло Кабанов. У ролях: Тетяна Арнтгольц, Єлизавета Нілова, Денис Нікіфоров, Євген Ганелін та ін.

 

Наразі невідомо, чи з'являться ці проекти в ефірі українських телеканалів.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду