Радіогрупа УМХ увійшла до складу Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів

28 Січня 2013
5336
28 Січня 2013
19:17

Радіогрупа УМХ увійшла до складу Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів

5336
Радіогрупа УМХ увійшла до складу Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів

28 січня Радіогрупа УМХ, що входить до складу UMH group, стала повноправним учасником Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів (EGTA). Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

За словами голови правління Радіогрупи УМХ Валентина Резніченка, Радіогрупа УМХ перший і поки єдиний український радіохолдинг, що є повноправним учасником EGTA.

 

Діяльність EGTA зосереджена на узагальненні досвіду продажу реклами в рамках різних законодавств, обміні думками, знаннями та дослідженнями в галузі телевізійного і радійного ринків. Членство в асоціації дозволяє запитувати необхідну інформацію безпосередньо в учасників процесу. Надалі це дозволить більш оперативно адаптувати нові тенденції й для українського рекламного ринку, вважають в УМХ.

 

«Але співпраця в рамках даного проекту - це дорога з двостороннім рухом, і той факт, що EGTA висловила зацікавленість в отриманні саме нашого досвіду та експертизи роботи на пострадянському медійному просторі свідчить про багато речей», - каже пан Резніченко.

 

Довідка:

 

EGTA - некомерційна торгова асоціація, заснована в 1974 році, що базується в Брюсселі. На сьогоднішній день організація об'єднує 113 телевізійних і радійних сейлз-хаусів, розташованих у 34 країнах Європи і світу. На частку EGTA припадає більше 75% європейського ринку телевізійної реклами і близько 50% доходів від радійної реклами в країнах, де оперують учасники асоціації.

 

В управлінні Радіогрупи УМХ перебувають чотири мережеві («Авторадіо», «Наше радіо», «Ретро FM», Europa Plus) і три локальні радіостанції («Джем FM», Lounge FM та «Голос столиці»). Станції УМХ мовлять у 65 містах України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду