Американські продюсери визнали кращим фільмом 2012 року «Операцію "Арго"»

28 Січня 2013
6535
28 Січня 2013
15:51

Американські продюсери визнали кращим фільмом 2012 року «Операцію "Арго"»

6535
Американські продюсери визнали кращим фільмом 2012 року «Операцію "Арго"»

Гільдія продюсерів США назвала фільм «Операція "Арго"» Бена Аффлека кращим фільмом 2012 року, повідомляє Лента.ру з посиланням на Associated Press.

 

Нагороду за стрічку вручили актору і режисеру Бену Аффлеку (справжнє ім'я Бенджамін Геза) на урочистій церемонії, яка пройшла 26 січня в Беверлі-Хіллз.

 

«Операція "Арго"» - політичний трилер, що розповідає історію звільнення шести американських дипломатів із захопленого ісламістами посольства США в Ірані у 1979 році. Фільм став третьою режисерською роботою Бена Аффлека, який також зіграв у стрічці одну з головних ролей.

 

Раніше «Операція "Арго"», що вийшла на екрани в жовтні минулого року, була удостоєна низки інших нагород. Як повідомляла «Детектор медіа», кращим фільмом 2012 року стрічку назвала Асоціація кінокритиків США, фільм також отримав «Золотий глобус» за кращий фільм і кращу режисуру.

 

Фільм Аффлека також вважається одним з основних претендентів на премію «Оскар». Стрічка «Операція "Арго"» представлена ​​у семи номінаціях «Оскара», в тому числі - як «найкращий фільм», «найкращий сценарій» і «найкраща роль другого плану».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6535
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду