«Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламу на «Ері», 5-му та ще на п’яти каналах

25 Січня 2013
9701
25 Січня 2013
13:07

«Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламу на «Ері», 5-му та ще на п’яти каналах

9701
Загалом у пулі «Плюсів» 11 каналів: чотири власних і сім сторонніх
«Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламу на «Ері», 5-му та ще на п’яти каналах

Сейлз-хаус групи «1+1 медіа» - «Плюси» - у 2013 році крім телеканалів групи продає також рекламні можливості каналів Tonis, 5 канал, «НТВ Мир», RU music і OTV. Про це «Детектор медіа» повідомив комерційний директор «1+1 медіа» і керівник сейлз-хаусу «Плюси» Валерій Варениця.

 

«З 1 лютого ми також починаємо продавати рекламу на ТРК "Ера" і зараз перебуваємо на завершальній стадії переговорів про продаж реклами на Першому національному. Думаємо, що встигнемо відкрити продажі вже з 1 лютого», - повідомив пан Варениця.

 

Генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський повідомив «Детектор медіа», що минулого року «Ера» продавала рекламу самостійно. «Враховуючи, що торік ще більше поглибилися інтеграційні процеси в продажах реклами, ми вирішили, що треба приєднуватися до одного з альянсів. На сьогодні ситуація склалася так, що з відходом "Медіа Групи Україна" до альянсу "Інтера" і StarLightMedia у групі "1+1" звільнилася аудиторія 40+, наша аудиторія. Тому ми звернулися до "1+1" з пропозицією про спільні продажі реклами на 2013 рік», - розповів «Детектор медіа» пан Лоташевський.

 

Більшість телеканалів, з якими «Плюси» уклали угоди, мають невелику квоту для самостійних продажів, уточнив пан Варениця. «Умови у кожного різні, але, можемо запевнити, що обопільно вигідні», - додав він. За словами пана Лоташевського, «Ера» має можливість продавати частину реклами самостійно, але узгоджує зі своїм партнером вартість пункту рейтингу.

 

Таким чином, загалом «Плюси» у 2013 році продаватимуть рекламні можливості 11 телеканалів: чотирьох каналів групи «1+1 медіа» («1+1», «2+2», ТЕТ і «Плюсплюс») та семи сторонніх телекомпаній.

 

Минулого року рекламу на 5-му каналі і Tonis (ТОНІС) теж продавав «1+1», на «НТВ Мир» - сейлз-хаус «Медіа Групи Україна» «Медіапартнерство», на OTV - «Відео інтернешнл Україна», Перший національний і ТРК «Ера» продавалися самостійно, а Ru Music входив до пулу каналів StarLightMedia та групи «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду