34 канал відкрив новий сезон журналістських розслідувань «Больова точка»

24 Січня 2013
5857
24 Січня 2013
18:05

34 канал відкрив новий сезон журналістських розслідувань «Больова точка»

5857
34 канал відкрив новий сезон журналістських розслідувань «Больова точка»

34 канал (м.Дніпропетровськ) відкрив гарячу лінію у новому сезоні програми «Больова точка». Про це сьогодні, 24 січня, повідомило керівництво телеканалу на прес-конференції у медіа центрі «Дніпро пост».

 

Перший випуск нового сезону програми «Больова точка» вийде в ефірі 34-го каналу сьогодні о 21.00.

 

Півтора роки тому дніпропетровський регіональний телеканал запустив програму соціально-відповідального телебачення. На думку творців програми «Больова точка», вона допомагає розв'язувати проблеми, які люди не можуть вирішити самостійно. Автори проекту намагаються не тільки відображати дійсність, але й впливати на неї.

 

Заступник генерального директора 34-го телеканалу Максим Ткаченко підкреслив, що ідея створення програми належить самим журналістам каналу. За його словами, «Больова точка» має непоганий рейтинг і успіх у глядачів.

 

«Больова точка» - це проект журналістських розслідувань, присвячений найактуальнішим соціальним проблемам регіону. До нас часто звертаються люди, які випробували практично всі засоби розв'язання своїх проблем. Наше завдання - достовірно відобразити інформацію і допомогти людині сформулювати свою позицію, допомогти їй захистити себе в тій чи іншій ситуації. У новому сезоні ми хочемо мати більш тісний контакт з нашим глядачем, тому відкриваємо гарячу лінію, за якою кожен, хто зіткнувся з якоюсь проблемою, може до нас звернутися», - сказала на прес-конференції авторка і ведуча програми «Больова точка» Ольга Волинська.

 

«У нас сформувався клуб адвокатів, юристів, правозахисників, які готові працювати на громадських засадах і допомагати героям програми. У новому сезоні ми хочемо дати глядачам не тільки виговоритися, але й активно брати участь у вирішенні своєї долі - писати запити, працювати з адвокатом. Дуже важливо бути відповідальним не тільки перед глядачами, але й перед героями програми, тому ми запускаємо проекти "Зворотній зв'язок" та "Юридична підтримка". Також в кожній нашій програмі будуть висловлювати свою думку експерти. Вони будуть давати поради про те, як не стати жертвами обману, заручниками ситуації. Ще один з проектів - це "Стоп, бюрократія"», - зазначила інша ведуча програми «Больова точка» Наталя Грекова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду