«Піранії» змінюють формат – тему українського шоубізнесу вичерпано

18 Січня 2013
6617
18 Січня 2013
17:24

«Піранії» змінюють формат – тему українського шоубізнесу вичерпано

6617
«Піранії» змінюють формат – тему українського шоубізнесу вичерпано

Програма «Піранії», яка виходила на Новому каналі, змінює формат через те, що творці проекту вважають тему українського шоу-бізнесу вичерпаною. Про це повідомила «Детектор медіа» керівник проекту Анастасія Толстошеєва.

 

Як раніше повідомила «Детектор медіа» керівник департаменту маркетингу та піару Ольга Балабан, «переформатування спричинило те, що «шоубізнес наш настільки малий, що кожен день розглядати нові аспекти нереально».

 

За інформацією керівника проекту, наразі оновлюються теми програми: тепер журналісти програми «Піранії» будуть брати участь у будь-яких подіях, проводити розслідування, експериментувати, провокувати і висувати свої версії того, що відбувається в країні.

 

«Ми будемо говорити про багато аспектів нашого життя, про те, що хвилює людей на вулиці - із гумором, здоровою часткою цинізму і делікатності. Для нас немає заборонених тем і незаперечних істин! Ми мало кому довіряємо і все будемо перевіряти на особистому досвіді», - пояснила Анастасія Толстошеєва.

 

Із розширенням тем програми збільшиться штат журналістів, які будуть працювати над матеріалами, але конкретні імена керівник проекту не називає. Основними інструментами журналістської праці, за її словами, будуть експеримент , іронія та достовірна передача подій. «У "Піраній" на все, що відбувається в нашому суспільстві знайдеться своя точка зору, яка знаходиться за межею банального і буденного», - сказала керівник проекту.

 

За словами пані Тостошеєвої, незмінними залишаться ведучий програми Андрій Шабанов та «золотий склад» проекту «Піранії» - Катя, Таня, Аня, Філл, Сергій.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», наразі Новий канал призупинив показ «Піраній» і розпочав переформатування програми. В оновленому вигляді програма вийде в ефір 4 березня.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6617
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Николай
4113 дн. тому
Нормальная была программа, единственное с чем не соглашусь так это с тем что наш шоубизнесс себя исчерпал, тут они ошиблись, у нас вообще нет шоубизнесса, это больше похоже на кухонные посиделки кружка любителей авторской песни
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду