Star Media почала знімати кримінальну мелодраму про журналістку

16 Січня 2013
5357
16 Січня 2013
15:44

Star Media почала знімати кримінальну мелодраму про журналістку

5357
Star Media почала знімати кримінальну мелодраму про журналістку

Star Media знімає кримінальну мелодраму  «Життя після життя». Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Зйомки телефільму проходять в Україні. У ролях: Юлія Мавріна, Евклід Кюрдзідіс, Антон Пампушний, Олена Колесниченко, Сергій Сипливий, Мирослав Білоног, Ірина Мельник.

 

Автор сценарію -  Олена Жукова, режисер-постановник - Олександр Будьонний, оператор-постановник -  Святослав Булаковський, виконавчий продюсер -  Вадим Жук. Продюсери - Влад Ряшин та Лариса Журавська.

 

За сюжетом журналістка Маша, що закохана у свого начальника Дмитра, приймає залицяння  багатого, уважного та красивого Юрія. З часом вона починає  чути  незрозумілі кроки у своєму будинку, бачити невідомі тіні у саду, а згодом дізнається про «страшну таємницю».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду