«1+1» закінчив відбір учасників «Пекельної кухні-3» - програма стартує навесні

14 Січня 2013
6914
14 Січня 2013
16:05

«1+1» закінчив відбір учасників «Пекельної кухні-3» - програма стартує навесні

6914
«1+1» закінчив відбір учасників «Пекельної кухні-3» - програма стартує навесні

12 січня телеканал «1+1» закінчив відбір учасників третього сезону «Пекельної кухні». Проект стартує на каналі цієї весни і називатиметься «Вирішальна битва». Про це повімляє прес-служба каналу.

 

Фінальна частина кастингу на участь у «Пекельній кухні-3» тривала чотири дні поспіль. Журі кулінарного шоу у складі психолога, досвідченого шеф-кухаря і редакторів проекту спілкувалося з претендентами.

 

Перед цим кілька місяців тривав прийом анкет від бажаючих узяти участь у шоу. Всього їх надійшло близько 1500 з усіх куточків України, з Росії, Білорусі, Італії, Португалії і навіть Латинської Америки. Серед охочих потрапити на «Пекельну кухню» чоловіків виявилося приблизно вдвічі більше, ніж жінок, найстаршому учаснику відбору виповнилося 55 років.

 

На кастинг було запрошено лише тих кухарів, чиї анкети зацікавили творців проекту. Передусім «Пекельна кухня» шукала професіоналів своєї справи, другим завданням було знайти серед кулінарів яскравих особистостей, людей з цікавими історіями, для яких участь у проекті - це шанс втілити найбільші мрії свого життя.

 

Фінальний відбір чоловіків-кухарів тривав три дні, жінок-претендентів - один день. За словами членів «пекельного» журі, серед жінок бракує професіоналів, а кожен третій з чоловіків - маститий кулінар.

 

Під час кастингу члени журі ставили претендентам питання типу «Чому ви прийшли на проект?», «Що будете робити, якщо Арам Мнацаканов вас вилає?». Були і професійні іспити: наприклад, журі стверджує, що рівень професіоналізму можна легко перевірити простим запитанням «Як ви готуєте омлет?» - за тим, як претендент оперує професійними термінами, які спеції використовує, і навіть, як описує смак готової страви.

 

«Для перевірки на професійність кухня непотрібна! Достатньо перших фраз людини: якщо вона оперує правильними термінами, правильними продуктами. Можна, наприклад, спитати, як вийти з тієї чи іншої ситуації, що виникає у процесі приготування. І одразу зрозуміло: якщо людина швидко знаходить відповідь, значить, вона цю страву готувала і така ситуація в її практиці була», - запевняє шеф-кухар Костянтин Дяченко, який проводив кастинг.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду