Харківська журналістка заявляє про погрози

11 Січня 2013
5433
11 Січня 2013
16:12

Харківська журналістка заявляє про погрози

5433
«Я вважаю, що до погроз можуть бути причетні працівники міліції», - пише Жанна Титаренко
Харківська журналістка заявляє про погрози

Харківська журналістка Жанна Титаренко заявляє, що з 19 грудня 2012 року отримує погрози вбивством, з приводу чого звернулася до міліції та прокуратури. У своїх заявах вона вимагає припинити погрози й запобігти подальшим перешкоджанням її журналістської діяльності. Про це йдеться в її колонці на сайті «Справжня варта».

 

За словами журналістки, у ніч з 5 на 6 січня вона почула сильний грюкіт у вікно, матюки й погрози: «.... Убью... !» Регулярні паперові листівки з погрозами вона почала отримувати з 19 грудня 2012 року, і за цей час додому до неї двічі приходили працівники міліції.

 

Жанна Титаренко стверджує, що все це почалося після публікацій про діяльність працівників міліції з розслідування зникнень 20-річних юнаків, чий чистий одяг і неопізнані тіла видавали родичам за кілька тижнів, заявляючи, що вони загинули в ДТП. За даними журналістки, перший юнак зник після того, як його затягли до автівки представники міліції.

 

«Я вважаю, що до погроз можуть бути причетні працівники міліції», - пише пані Титаренко.

 

Однак це не єдині гострі теми, що вела журналістка на сайті «Справжня варта» протягом останніх місяців. Зокрема, вона писала про судове засідання у справі щодо побиття членами організації «Патріот України» історика Олексія Корнєва. «Пам'ятаю, що після цього судового засідання до мене підходили члени організації "Патріот України" та їх прихильники. Вони лаялися і сказали, що забороняють мені про це писати й ходити на наступні судові засідання», - згадує журналістка.

 

«Детектор медіа» звернулася із запитом до відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області з приводу заяви Жанни Титаренко та очікує на відповідь.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду