«Шустер live» повернеться в ефір 18 січня, «Свобода слова» – 21 січня

11 Січня 2013
10916
11 Січня 2013
13:22

«Шустер live» повернеться в ефір 18 січня, «Свобода слова» – 21 січня

10916
«Шустер live» повернеться в ефір 18 січня, «Свобода слова» – 21 січня

Суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» повернеться в ефір Першого національного після новорічно-різдвяних канікул у наступну п'ятницю, 18 січня. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі «Савік Шустер студії», що виробляє проект.

 

А після цього в понеділок, 21 січня, в ефір ICTV повернеться суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова з Андрієм Куликовим». Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов.

 

Чи повернеться в ефір телеканалу «Інтер» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», на каналі поки не можуть офіційно повідомити. За неофіційною інформацією, цієї програми в ефірі більше не буде, а замість Євгенія Кисельова своє суспільно-політичне ток-шоу на «Інтері» вестиме Анна Безулик, залишивши 5 канал.

 

На ТВі з початку року припинено виробництво ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким». Замість нього по четвергах відучора, 10 січня, у прямому ефірі виходить переформатований проект «Гра в слова і не тільки» з Іриною Славінською та Віталієм Гайдукевичем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду