У США оголошено номінантів антипремії «Золота малина»

10 Січня 2013
6067
10 Січня 2013
16:51

У США оголошено номінантів антипремії «Золота малина»

6067
У США оголошено номінантів антипремії «Золота малина»

У США оголошено номінантів на щорічну премію «Золота малина», якою відзначаються найбільш сумнівні досягнення кінематографу за минулий рік. Про це пише The Golden Raspberry Award Foundation.

 

Жертви «антипремії» визначаються голосуванням шестисот членів Фонду «Золота малина».

 

Абсолютним лідером за кількістю згадувань у номінаціях сумнівної премії став фільм «Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2». Стрічка претендуватиме на 11 нагород у 10 категоріях. Унікальність даного випадку полягає в тому, що вперше художній фільм представлений двічі в номінації «Найгірша екранна пара». Цієї честі удостоїлися Роберт Паттісон - Кірстен Стюарт, Маккензі Фой - Тейлор Лотнер.

 

Стрічка фігурує також у номінаціях «Найгірший ансамбль», «Найгірший сиквел», «Найгірший сценарій» і «Найгірші виконавці ролей». Ця картина вже не перший рік фігурує в номінаціях «Золотої малини». «Сутінкову сагу» можна вважати старожилом премії, як і Адама Сандлера, який у минулому році фігурував у всіх номінаціях відразу.

 

В категорії «найгірший фільм року» за нагороди будуть також боротися «Морський бій», «Велика пригода на повітряній кулі», «Тато-Досвідос» і «Тисяча слів».

 

На статус найгіршого режисера претендують Шон Андерс («Папа-Досвідос»), Пітер Берг («Морський бій»), Білл Кондон («Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2»), Тайлер Перрі («Хороші вчинки» і «Захист свідків Мадеї») і Джон Патч («Атлант розправив плечі»).


З актрис постраждали Кетрін Хейгл («Дуже небезпечна штучка»), Мілла Йовович («Обитель зла. Відплата»), Тайлер Перрі («Захист свідків Мадеї»), Кірстен Стюарт («Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2» і «Білосніжка і мисливець»), Барбра Стрейзанд («Прокляття моїй матері»), Ніколас Кейдж («Примарний гонщик-2» і «В пошуках правосуддя»), Едді Мерфі («Тисяча слів»), Роберт Паттісон («Сутінки. Сага . Світанок. Частина 2»), Тайлер Перрі («Алекс Крос» і «Хороші вчинки»), Адам Сандлер («Папа-Досвідос»).



33-я церемонія присудження антипремії «Золота малина» відбудеться 23 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6067
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
user
4121 дн. тому
Номінантом малини легко можуть стати талановиті режисери, якщо змусити їх знімати нішові фільми ...
антон
4121 дн. тому
ну хто так перевіряє факти? Офіційна українська назва фільму не "Папа-Досвідос", а "Мій пацан"!!! Я вже мовчу про "Обитель" та "Гонщик"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду