«2+2» покаже перший бій Усика, Ломаченка та Гвоздика після Олімпіади-2012

10 Січня 2013
5223
10 Січня 2013
12:26

«2+2» покаже перший бій Усика, Ломаченка та Гвоздика після Олімпіади-2012

5223
«2+2» покаже перший бій Усика, Ломаченка та Гвоздика після Олімпіади-2012

Завтра, 11 січня, телеканал «2+2» покаже черговий поєдинок українських боксерів у Всесвітній серії боксу (WBS). Про це повідомляє прес-служба каналу.

Трансляція поєдинку почнеться о 23:00.

 

Вперше за українську команду виступлять кращий боксер світу 2012 року за версією AIBA, Олімпійський чемпіон Олександр Усик, володар Кубку Вела Баркера, дворазовий Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко та бронзовий призер Олімпійських ігор в Лондоні  Олександр Гвоздик.

 

«Українські отамани» битимуться у Києві проти «Британських левових сердець» за вихід у наступний раунд. Окрім Олександра Усика за перемогу боротимуться Іван Ільницький (вагова категорія 50-54 кг),  Василь Ломаченко (57-61 кг), Олександр Стрецький (68-73 кг) та Олександр Гвоздик (80-85 кг). На глядачів чекає захоплюючий бій. Нинішні суперники «Отаманів» налаштовані рішуче, адже саме українці стали на заваді збірній Великої Британії на шляху до лідерства на Олімпійських Іграх-2012 в Лондоні, посівши перше загальнокомандне місце за кількістю медалей. 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду