Державна реєстраційна служба купила ПО для моніторингу ЗМІ за 589 тис. грн.

9 Січня 2013
5389
9 Січня 2013
11:19

Державна реєстраційна служба купила ПО для моніторингу ЗМІ за 589 тис. грн.

5389
Державна реєстраційна служба купила ПО для моніторингу ЗМІ за 589 тис. грн.

Державна реєстраційна служба України в наприкінці минулого року за результатами тендерів уклала угоди на придбання комп'ютерних програм, які мають моніторити повідомлення про закупівлі Держслужби та згадки про неї  у засобах масової інформації. Вартість програмного забезпечення, придбаного без передавання права власності, склала 589 тис. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Держслужба заплатила ПрАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» 320 тис грн. за програму, яка може заносити у базу даних публікації з різних джерел, оцінювати інформаційну активність, аналізувати позитивні та негативні публікації, тощо.

 

Ще 269 тис грн. коштувала програма ТОВ «Веб формат», яка дозволяє контролювати та аналізувати ключові показники діяльності комітету з конкурсних торгів Держслужби, а також забезпечує автоматизацію процесу підготовки необхідної документації у проведенні тендерів.

 

З моменту створення в 2011 році Державна реєстраційна служба, яка знаходиться у віданні міністра юстиції Олександра Лавриновича, провела 26 результативних тендерів на 29,78 млн грн. Тобто в середньому держслужба проводила два тендери на місяць.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду