«Тендер News» на ТВі змінює формат і виходить в самостійне плавання

8 Січня 2013
4474
8 Січня 2013
15:42

«Тендер News» на ТВі змінює формат і виходить в самостійне плавання

4474
«Тендер News» на ТВі  змінює формат і виходить в самостійне плавання

Відсьогодні, 8 січня, програма «Тендер News з Наталією Седлецькою» на телеканалі ТВі змінює формат. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Тендер News» виходитиме у прямому ефірі по вівторках о 21.00 і стане самостійним телевізійним продуктом. Крім того програма збільшить хронометраж і триватиме годину. Сьогодні о 21.00 відбудеться прем'єра нового формату телепрограми з ведучою Наталією Седлецькою.

 

Як повідомляє прес-служба ТВі, наразі проект «Тендер News» є однім з найрейтинговіших на телеканалі, що підтверждує успішність знайденого формату подачі серйозних аналітичних розслідувань та офіційної статистики державних тендерів.

 

«Від початку ми планували, що «Тендер News» - це буде такий собі короткий дайджест новин з фронту держзакупівель. Але у цій тематиці надзвичайно широке поле для розслідувань. Тендери - один з головних способів наживи чиновників. Ось всі ці схеми, зв'язки, все це простежується, але про це на телебаченні більше ніхто ніде не розповідає. Ми відчули, що за 15 хвилин просто фізично неможливо встигнути розповісти, що і як, грубо кажучи, «вкрали» за минулий тиждень. Глядачі в соцмережах часто наголошували на тому ж. Тож з Нового року керівництво каналу вирішило збільшити програму до години і перевести її у формат прямого ефіру», - сказала Наталія Седлецька.

 

За її словами, програма буде показувати глибші розслідування, запрошуватиме в ефір відповідальних за державні витрати, а також - експертів і журналістів, що, як і автори програми, стежать за виконанням чиновниками своїх обов'язків і мають важливу інформацію для глядачів.

 

«Розширимо ми і тему програми - будемо говорити не лише про тендери (про бюджетні гроші), а й слідкуватимо за тим, що відбувається з державним майном - заводами, держпідприємствами, будівлями, історичними пам'ятками, землею. Хочемо, щоб ТВі був саме тим джерелом, де глядачі можуть отримати вичерпну інформацію про те, що реально відбувається з держмайном та бюджетними грошима, поки вони працюють та сплачують податки», - заявила пані Седлецька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду