Топ-10 незаконно скачаних серіалів знову очолила «Гра престолів»

3 Січня 2013
6444
3 Січня 2013
16:48

Топ-10 незаконно скачаних серіалів знову очолила «Гра престолів»

6444
Топ-10 незаконно скачаних серіалів знову очолила «Гра престолів»

Найпопулярнішим серіалом 2012 року у користувачів торрентів всього світу, за версією сайту TorrentFreak, стала фентезійна «Гра престолів» (Game of Thrones). Про це пише сайт «Телестрекоза».

 

Один епізод цього серіалу був скачаний 4 280 000 разів (для порівняння, найрейтинговіший епізод серіалу під час показу на HBO зібрав 4.2 млн глядачів). Нагадаємо, фентезійний серіал виходив в ефірі українського телеканалу ТЕТ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», стрічка «Гра престолів» увійшла у трійку лідерів незаконно скачаних серіалів і минулого, 2011 року.

 

Також у топ-10 незаконних зкачувань 2012 року потрапили: «Декстер» (Dexter), «Теорія великого вибуху» (The Big Bang Theory), «Як я зустрів вашу маму» (How I Met Your Mother), «У всі тяжкі» (Breaking Bad), «Ходячі мерці» (The Walking Dead) та «Доктор Хаус» (House). Ці ж серіали увійшли у топ-10 і минулого року.

 

Перелік лідерів скачувань 2012 року поповнили також стрічки «Чужий серед своїх» (Homeland), «Межа» (Fringe) та «Революція» (Revolution), які не потрапили до минулорічного рейтингу.

 

TorrentFreak підкреслює, що більше 80 відсотків нелегальних скачувань відбувалось у 2012 році за межами США. Для прикладу сайт навів статистику скачування фіналу другого сезону «Гри престолів». Перше місце за кількістю зайняла Австралія (10%), далі йдуть США (9,7%), Канада (7,7%), Великобританія (7,6%) і Нідерланди (4,4%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду