Компанія Film.ua продала свої фільми та серіали у Казахстан

2 Січня 2013
6402
2 Січня 2013
11:30

Компанія Film.ua продала свої фільми та серіали у Казахстан

6402
Компанія Film.ua продала свої фільми та серіали у Казахстан

Film.ua Distribution підписала контракт з «Сьомим каналом» (Казахстан) на продаж 20 фільмів зі свого каталогу. Про це йдеться на сайті компанії.

 

Серед стрічок, якими зацікавились у Казахстані, є серіал «По закону», знятий на замовлення каналу ICTV за хорватським форматом KRIM TIM 2 (K.T.2), який вийшов в ефір у 2010 році. Також до пакету увійшли фільми «Вихід» (2008), «Відлига» (2008), «Все не випадково» (2008), а також серіал «Європейський конвой» (2003).

 

«Сьомий канал» існує у Казахстані з 2009 року.

 

Як звертає увагу кінокомпанія, останнім часом Казахстан проявляє великий інтерес до кінематографа і телевізійних програм українського виробництва.

 

Так на Першому каналі Євразія виходили такі серіали як «Ластівчине гніздо» (виробництво Friends Production, дистрибуція Film.ua Distribution) та «Лист очікування» (виробництво Film.ua та Шпиль, дистрибуція Film.ua Distribution), нещодавно відбулася прем'єра фільму «Таємничий острів» (виробництво Film.ua, Pronto film, дистрибуція Film.ua Distribution). На телеканалі КТК прем'єра серіалу «Жіночий лікар» (виробництво Film.ua, ISTIL, Prima-film, дистрибуція Film. ua Distribution) пройшла навіть раніше, ніж у Росії та Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6402
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду