На свята «Інтер» покаже «Різдвяні зустрічі Алли Пугачової» та новий серіал Star Media

29 Грудня 2012
7181
29 Грудня 2012
13:24

На свята «Інтер» покаже «Різдвяні зустрічі Алли Пугачової» та новий серіал Star Media

7181
На свята «Інтер» покаже «Різдвяні зустрічі Алли Пугачової» та новий серіал Star Media

7 січня «Інтер» покаже прем'єрний концерт «Різдвяні зустрічі Алли Пугачової». Про це йдеться у повідомленні каналу.

 

Концерт-фестиваль «Різдвяні зустрічі Алли Пугачової»  уперше вийшов  у 1988 році. Відтоді  був в ефірі регулярно 7 січня, однак три роки назад припинив показ.

 

У цьому році декорації для шоу Алли Пугачової і її друзів створив Борис Краснов, а у  підтанцьовці взяли участь близько 100 осіб. Примадонна запросила для виступу Бориса Моїсеєва, Філіпа Кіркорова, групу «А-Студіо», Аніту Цой та багато інших талановитих артистів. Телеглядачів розважатимуть також групи FANATIKA, «Мачете», «Город 312», «Бі-2», «Ундервуд», Йолка, Алішер, Ольга Кормухіна, Пелагея, Єва Польна, Володимир Пресняков, Тимур Родрігес, Олександр Буйнов, Лоліта, Крістіна Орбакайте, Денис Майданів, Світлана Лобода, Жанна Агузарова, Євген Маргуліс та Стас П'єха.

 

Концерт вийде в ефір о 20.30.

 

8 січня  «Інтер» розпочне  показ 24-серійного детективу «Дільничний» виробництва компанії Star Media. Цей серіал розповідає про будні районного дільничного, колишнього оперуповноваженого УВС. У головній ролі - Олександр Бухаров, також у серіалі знялися Володимир Гостюхін, Дмитро Щербина, Ольга Красько.

 

Перші 8 серій «Дільничного»  вийдуть на «Інтері» з вівторка по п'ятницю о 20:25 (по дві серії на день), а далі серіал п у той самий слот з понеділка по четвер (також по дві серії).

 

Режисери -  Олександр Строєв, Михайло Кабанов, продюсери - Віталій Бордачов, Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7181
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду