Фінал «Зважених та щасливих» удвічі перевищив середню частку СТБ

28 Грудня 2012
7768
28 Грудня 2012
16:32

Фінал «Зважених та щасливих» удвічі перевищив середню частку СТБ

7768
Фінал «Зважених та щасливих» удвічі перевищив середню частку СТБ

27 грудня  фінальний випуск реаліті-шоу «Зважені та щасливі» на телеканалі СТБ взяв рейтинг 6,41%, частку 23,48% за комерційною аудиторією каналу 18-54, вибірка «50 тис.+».

 

 За  «Всією Україною» показники нижчі - рейтинг 5,78%, частка 20,04%

 

Таким чином, фінал програми удвічі перевищив середню частку СТБ. Минулого тижня, 17-23 грудня,  канал мав частку 12% за «50 тис.+» та 10,05% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, проект «Зважені та щасливі» знімається за форматом Biggest Loser британської компанії Reveille. У ньому учасники, що пройшли кастинг, втрачають вагу, виконуючи виснажливі фізичні вправи під наглядом теренерів. 

 

Переможцем першого сезону «Зважених та щасливих» став хокеїст Микола Ворошнов, який отримав винагороду 250 тис. грн.

 

У другому сезоні переміг Алік Закревський, який за час проекту скинув 86 кг.

 

 Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду