«Бійцівський клуб» тепер буде виходити на «2+2»

26 Грудня 2012
5256
26 Грудня 2012
17:19

«Бійцівський клуб» тепер буде виходити на «2+2»

5256
«Бійцівський клуб» тепер буде виходити на «2+2»

«2+2» відновить гумористичний проект «Бійцівський клуб». Програму як і раніше вироблятиме «Студія Квартал 95», в ефір вона вийде 30 грудня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестимуть проект Денис Манжосов і Степан Казанін. До складу журі, яке оцінюватиме гумористичні виступи учасників, увійде ведуча «2+2» Ірина Ольховська, шоумен Сергій Сивохо, актор  «Студії Квартал 95» Євген Кошовий та один з гостей ефіру.

 

Спеціальний новорічний випуск програм вийде в ефір 30 грудня о 22:00, а з 5 січня «Бійцівський клуб» виходитиме регулярно щосуботи о 22:00.

 

Нагадаємо, «Бійцівський клуб» - це телевізійне гумористичне шоу, у якому  команди з різних міст та країн змагаються у боксерському ринзі за звання найсмішнішного і титул «Чемпіон бійцівського клубу», а також - за грошовий приз у розмірі 1 тисяча доларів. Раніше проект виходив в ефірі «Інтера» та К1.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду